Απίστευτο: Διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου, για ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του Hollywood

Απίστευτο: Διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου, για ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του Hollywood

Στο άκουσμα της είδησης, όλοι μείνανε με το στόμα ανοιχτό!

Είδηση βόμβα! Διαζύγιο παίρνει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Ο λόγος για τον Richard Gere και την Carey Lowell. Σύμφωνα με το New York Post, το ζευγάρι ζει εδώ και καιρό χώρια. Ο 64χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε το 52χρονο Bond girl πριν 11 χρόνια.


Τον Νοέμβριο του 2002, λοιπόν, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, μετά από 7 χρόνια σχέσης! Οι δυο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πέρασαν ήρεμες στιγμές. Μάλιστα απέκτησαν και ένα γιο, τον 13χρονο Homer. Τι συνέβη όμως; Ποιος είναι ο λόγος χωρισμού τους;


Λέγεται, λοιπόν, ότι το διάσημο ζευγάρι χωρίζει εξαιτίας των διαφορετικών lifestyle που προτιμά. O Gere αγαπά την ηρεμία, τη μοναχική ζωή και προτιμά να απέχει από τα κοσμικά. Από την άλλη, η Carey προτιμά να περνά χρόνο με φίλους, να πηγαίνει σε κοσμικές εκδηλώσεις και γενικώς να διασκεδάζει. Αρκεί ένας διαφορετικός τρόπος ζωής να τους χωρίσει; Από ότι φαίνεται ναι... Μια απορία μόνο! Τόσα χρόνια αγαπούσαν τα ίδια πράγματα και τώρα ξαφνικά προτιμούν να ακολουθούν διαφορετικά lifestyle; Δε μας τα λένε καλά.


Δείτε το ζευγάρι στην παραπάνω gallery. Tελευταία κοινή τους εμφάνιση; Στα Golden Globes τον Ιανουάριο.