Madonna- Sean Penn ξανά μαζί!

Madonna- Sean Penn ξανά μαζί!

Οι δύο πρώην σύζυγοι, πιο εκδηλωτικοί από ποτέ

Μπορεί να έχουν περάσει 24 χρόνια από το διαζύγιό τους, αλλά οι Madonna και Sean Penn έχουν μόνο θετικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο, όπως φάνηκε από την συνάντησή τους, την περασμένη Τρίτη, στο πάρτι για το secretprojectrevolution του Steven Klein, στη Νέα Υόρκη.

Η superstar δεν δίστασε να αγκαλιάσει και να φλερτάρει με τον πρώτο της σύζυγο, στο λαμπερό event στη γκαλερί Gagosian, παρότι πλήθος celebrities γύρω τους (μεταξύ των οποίων και οι Lindsay Lohan και Anderson Cooper) διεκδικούσαν την προσοχή της.

Η 55χρονη τραγουδίστρια, ντυμένη στα μαύρα, κατέφτασε στο event χωρίς τον σύντροφό της, Brahim Zaibat, και, μόλις εντόπισε τον πρώην σύζυγό της, τον αγκάλιασε εγκάρδια. Ο –βραβευμένος με Όσκαρ- ηθοποιός, δεν δίστασε να την αγκαλιάσει και να χαμογελάσει πλατιά. Το πρώην ζευγάρι, αφού μίλησε λίγη ώρα, αδιαφορώντας για τους φωτογράφους, η Madonna ευχαρίστησε τον Sean Penn που πήγε στο event, και αυτός από την μεριά του, την φίλησε στο μάγουλο. Οι δύο τους ήταν παντρεμένοι για τέσσερα χρόνια, και ο γάμος τους έληξε άδοξα λόγω, σύμφωνα με τις φήμες, της βίαιης συμπεριφοράς του Penn.