Κι όμως! Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο Brad Pitt!

Γωγώ Φούντα
Κι όμως! Υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο Brad Pitt!

Ντροπή και αίσχος!

Αν νομίζατε ότι το να είσαι διάσημος ηθοποιός με τις ταινίες και τη ζωή σου να πρωταγωνιστούν καθημερινά στα Μέσα, σου εξασφαλίζει την απόλυτη αναγνωρισιμότητα, τότε κάνετε μεγάλο λάθος!

Ο Brad Pitt για παράδειγμα, μπορεί να θεωρείται ένας από τους διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη, υπάρχει ωστόσο κάποιος που δεν έχει ιδέα ποιος είναι! Ο λόγος για τον Peter Comfort, βετεράνο στρατιώτη ο οποίος συναντήθηκε με τον star κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας Fury.

1380217630 brad-pitt-467

Ο 90χρονος κύριος λοιπόν, παραδέχτηκε στον ίδιο τον Pitt ότι δεν έχει ιδέα ποιος είναι, και μάλιστα όταν του είπαν ότι θα τον επισκεφτεί, αναγκάστηκε να ψάξει στο Google πληροφορίες για εκείνον! Με μεγάλη του έκπληξη βέβαια, ο Comfort συνειδητοποίησε ότι ο Brad έχει κάνει κάποιες... δουλίτσες στο Hollywood και έχει εμφανιστεί σε μερικές... ταινιούλες!

Όσο για την αντίδραση του Pitt, ήταν κάτι παραπάνω από κουλ καθώς καταδιασκέδασε το γεγονός ότι υπάρχει κάποιος στον πλανήτη που τον αντιμετώπισε σαν κανονικό άνθρωπο! Αν ήταν άλλος στη θέση του μπορεί να είχε, τουλάχιστον μηνύσει, το συμπαθή γέροντα!