Ποτέ δε χρησιμοποίησα το σεξ στη δουλειά μου! Ποια προκλητική σταρ το είπε;

Ποτέ δε χρησιμοποίησα το σεξ στη δουλειά μου! Ποια προκλητική σταρ το είπε;

Tην πιστεύετε;

Είναι η διασημότερη λευκή γυναίκα ράπερ με εκατομμύρια θαυμαστές και views στο You Tube. O λόγος για την Αυστραλή, ξανθιά Iggy Azalea η οποία έκανε την εμφάνισή της στο Paris Fashion Week πριν λίγες μέρες με άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση.

Κάθισε στην πρώτη σειρά της επίδειξης του οίκου Maison Martin Margiela με διάφανη μπλούζα και χωρίς σουτιέν. Συνηθισμένο για την Iggy... αλλιώς γνωστή και ως λευκή Nicki Minaj.

IggyAzaleaPNG

Βλέποντας το βίντεο "Work", δεν είναι δυνατόν να μη σταθείς στην ομορφιά και το ζουμερό κορμί της, τουλάχιστον από τη μέση και κάτω. Η σταρ γίνεται όλο και πιο διάσημη κάθε λεπτό που περνά και έχει αρχίσει να φέρεται σαν "Bad Bitch" (κακιά σκύλα) όπως την αποκαλούν, παρά τα 23 της χρόνια. Κλείνει εξώφυλλα, συνετεύξεις και δουλειές από το πουθενά. Δε λέμε πως δεν έχει ταλέντο, αλλά κατάφερε να γίνει παγκοσμίως γνωστή μέσα σε ελάχιστο καιρό. Πολλοί λένε πως χρησιμοποίησε το σεξ και σύναπτε σχέσεις (δεν είναι ψέμμα) με κάθε παραγωγό και συνεργάτη ή ιδιοκτήτη δισκογραφικής. Εκείνη σε πρόσφατη συνέντευξη έχει βρει τον αντίλογο:

spl621341 001

«Και με τη Beyonce sex κάνω; Έχω συνηθίσει να το λένε αυτό για όποιον συνεργάζομαι: 'Μάλλον του έκατσε για να πάρει τη δουλειά. Μάλλον του παίρνει *......' Ειλικρινά. Ορκίζομαι στο θεό, ποτέ δεν πήρα *..... για να κερδίσω οτιδήποτε. Αυτό το κάνω τσάμπα. Ποτέ δεν πήρα *.... για τίποτα άλλο πέραν του ότι ήθελα να το κάνω αυτό σε έναν άντρα, για μένα. Δεν νομίζω να μπορεί κανείς να πει πως πήρα *.... στη Beyonce! Με είδε, με άκουσε, της άρεσε η δουλειά μου και με πήρε μαζί της στην περιοδεία. Φάτε το!»

Διαβάστε ακόμη:

To δράμα μιας star: Περίμενα 10 χρόνια για να κάνω πλαστική στο στήθος μου γιατί δεν με άφηναν!

Το μυστικό του Jay-Z και της Beyonce!