«Στα 9 μου ακουγόμουν σαν αλκοολικός, μανιώδης καπνιστής»! Ποια διάσημη και σέξι ηθοποιός το είπε;

Γωγώ Φούντα
«Στα 9 μου ακουγόμουν σαν αλκοολικός, μανιώδης καπνιστής»! Ποια διάσημη και σέξι ηθοποιός το είπε;

Σε μία συνέντευξη... από καρδιάς!

Μπορεί να είναι μία από τις πιο διάσημες, σέξι και περιζήτητες star του Hollywood, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο δρόμος προς τη επιτυχία ήταν πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα για την Scarlett Johansson!

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, άνοιξε την καρδούλα της σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό interview, όπου συνοδεύτηκε και από μία υπέροχη και αισθησιακή φωτογράφιση, και αποκάλυψε ότι έχει φάει την απόρριψη του αιώνα πριν γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood!

«Στην ηλικία των 9 ετών, ακουγόμουν σαν αλκοολικός, μανιώδηςκαπνιστής! Η φωνή μου ήταν τόσο βαθιά και βραχνή, που συνεχώς με απέρριπταν από οντισιόν και κάστινγκς. Θυμάμαι ότι στενοχωριόμουν πολύ και πίστευα ότι δεν θα τα κατάφερνα ποτέ! Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα, ότι με το κλάμα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, όπως άλλωστε και κάθε γυναίκα! Υπήρχαν βέβαια και οι εξετάσεις στο σχολείο, στις οποίες πίστευα ότι άνετα μπορούσα να γράψω καλά παρά το γεγονός ότι δε διάβαζα! Τα πήγα χάλια ωστόσο, ιδίως στα μαθηματικά, αλλά δεν με ένοιαζε και πολύ! Πάντα ήμουν ένα παιδί με καλλιτεχνικές ανησυχίες», αποκάλυψε η star!

Κουτσουράκι η Scarlett λοιπόν. Πάλι καλά που είναι ταλαντούχα και σέξι...