«Αν μου ξαναπούν να κάνω δίαιτα, θα τους πω άντε γ*****υ»! Ποια star το είπε;

Γωγώ Φούντα
«Αν μου ξαναπούν να κάνω δίαιτα, θα τους πω άντε γ*****υ»! Ποια star το είπε;

Όπως φάνηκε όποιος της το είπε μάλλον δεν ήξερε τι του γινόταν!

H μάχη των κιλών και της ζυγαριάς είναι κάτι που δεν απασχολεί μόνο εμάς τις κοινές θνητές, αλλα όλες τις γυναίκες του πλανήτη, είτε είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, είτε stars του Hollywood και μάλιστα με Oscar!

Mία από αυτές, είναι και η Jennifer Lawrence, η οποία μέσα σε χρόνο ρεκόρ, κατάφερε με το ταλέντο και την ομορφιά της να κατακτήσει κοινό και κριτικούς! Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν πάντοτε καλά για την 23χρονη star, καθώς στα πρώτα της βήματα, ως πιτσιρίκα, δεν είχε και την καλύτερη αντιμετώπιση από τους ανθρώπους του χώρου.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε: «Ήμουν πολύ νέα και ήθελα οπωσδήποτε να γίνω ηθοποιός. Κάποιος λοιπόν μου είπε ότι αν είμαι χοντρή και αν δεν αδυνατίσω δεν θα κάνω ποτέ καριέρα! Όπως καταλαβαίνετε πληγώθηκα πολύ. Μου έφεραν μάλιστα φωτογραφίες μου στις οποίες ήμουν σχεδόν γυμνή και μου είπαν ότι θα πρέπει να της χρησιμοποιήσω σαν κίνητρο για να αδυνατίσω»!

«Τότε φυσικά και στενοχωριόμουν αλλά μετά την κατάκτηση του Oscar όλα αυτά τα έχω γραμμένα. Την επόμενη φορά που κάποιος θα μου αναφέρει την λέξη δίαιτα, θα του πω απλά, άντε γ*****υ», έκλεισε την εξομολόγησή της η διάσημη ηθοποιός!

Μπορούμε να πούμε ότι με κάθε της συνέντευξη, ανεβαίνει όλο και περισσότερο στην εκτίμησή μας!