«Μiley Cyrus είσαι απειλή για το γυναικείο φύλο»! Ποια διάσημη τραγουδίστρια το είπε;

Γωγώ Φούντα
«Μiley Cyrus είσαι απειλή για το γυναικείο φύλο»! Ποια διάσημη τραγουδίστρια το είπε;

Μεταξύ πολλών άλλων;

Το φαινόμενο Miley Cyrus έχει πλέον ξεφύγει από τα όρια της λογικής, του μάρκετινγκ και της πλάκας! Έχει μετατραπεί σε ένα τσίρκο, το οποίο λατρεύουμε να μισούμε και το οποίο έχει μετατρέψει, την πάλαι ποτέ γλυκούλα Hannah Montana, στον απόλυτο... περιφερόμενο θίασο!

Το κακό της υπόθεσης βέβαια, δεν είναι μόνο ότι δυστυχώς υπάρχουν κορίτσια που αντιγράφουν τη διάσημη τραγουδίστρια, αλλά ότι υπάρχουν και τραγουδίστριες με μεγάλη καριέρα οι οποίες μπαίνουν στο τριπάκι να ασχοληθούν μαζί της, για τους δικούς της προσωπικούς λόγους.

Η Sinead O'Connor λοιπόν, αποφάσισε να το παίξει σύμβουλος της Cyrus προτρέποντας τη βιομηχανία του θεάματος να μην αφήσει το κορίτσι αυτό να γίνει η πόρνη της μουσικής! Όπως είναι φυσικό η 20χρονη star άστραψε και βρόντηξε, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η O'Connor έχει ψυχολογικά και όχι μόνο προβλήματα, ενώ την παρομοίασε με την επίσης ψυχικά ασθενή, Amanda Bynes, αναφερόμενη στο νευρικό κλονισμό που είχε πάθει το 2012 και μάλιστα δημόσια.

Όπως καταλαβαίνετε, και εφόσον γενικότερα οι διάσημοι δε στέκουν και πολύ στα μυαλά τους, η O' Connor το πήρε πατριωτικά και άρχισε να γράφει επιστολές(!) στην Miley, κατηγορώντας τη και προσπαθώντας να τη νουθετήσει! Είσαι απειλή για τις γυναίκες και όταν ξεμπερδέψεις με την αποτοξίνωσή σου θα έρθω να σε επισκεφτώ, είναι μερικά από όλα όσα γράφει, η τραγουδίστρια!

Η ιστορία αυτή σίγουρα έχει πολλή συνέχεια ακόμα και κυρίως πολύ ζουμί! Αναμένουμε με αγωνία γιατί από τις λίγες ενδείξεις που έχουμε, πρέπει και οι 2 να είναι θεόμουρλες!