Είναι δυνατόν; Ο Justin Timberlake κεράτωνε την Jessica Biel στη Βραζιλία;

Είναι δυνατόν; Ο Justin Timberlake κεράτωνε την Jessica Biel στη Βραζιλία;

Ούτε τα δεσμά του γάμου δεν τον άλλαξαν;

Πριν ακόμη ο Justin Timberlake επισημοποιήσει τη σχέση του με την Jessica Biel την απατούσε συνεχώς. Δεν ήταν φήμες, ήταν αλήθεια. Πολλές οι περιπτώσεις, αρκετοί οι χωρισμοί. Φωτογραφίες του να φιλιέται με τις χορεύτριές του είχαν διαρρεύσει ουκ ολίγες φορές, ενώ το ειδύλλιό του με την Olivia Munn έχει αφήσει ιστορία, καθώς και οι προσπάθειές του να ρίξει την Mila Kunis.

Εκείνος δεν έκρυψε πως είναι γυναικάς, αλλά και η Jessica αποφάσισε να μείνει μαζί του και να τον παντρευτεί παρά τη φύση του. Τώρα υπάρχουν φήμες πως το αγόρι ξεστράτισε και πάλι. Είναι στ' αλήθεια τόσο σοκαριστικό;

Ο Justin Timberlake προχώρησε πολύ μετά τους NSYNC αλλά όχι τόσο όσο να ξεπεράσει το πάθος του για τις γυναίκες. Όσο ήταν στο Rio de Janeiro κατά τη διάρκεια του Rock in Rio Festival στα μέσα Σεπτέμβρη, χωρίς την Jessica Biel- εθεάθη να φιλιέται με την παντρεμένη Βραζιλιάνα ηθοποιό Thaila Ayala. Η Ayala, παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Paulo Vilhena το 2011, αλλά το να γνωρίσει τον JT αποτελούσε όνειρο ζωής, το οποίο πόσταρε και το Instagram με βίντεο από την performance ("A childhood dream – meet Justin and have him singing a foot in front of you)."

Eκείνος γέλασε με τα δημοσιεύματα αλλά η Jessica σύμφωνα με τα πρώτα άρθρα έχει αρχίσει να ανησυχεί!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιος superstar ζήτησε βοήθεια από το κοινό για να ολοκληρώσει τη συναυλία του επειδή ήταν άρρωστος;

Η Jessica Biel άλλαξε επιτέλους το όνομά της!