Είναι η Tori Spelling χρεωκοπημένη στα πρόθυρα διαζυγίου;

Είναι η Tori Spelling χρεωκοπημένη στα πρόθυρα διαζυγίου;

Τι συμβαίνει με τη διάσημοι κληρονόμο;

"H Tori και ο Dean είναι απένταρη," λέει η Star. "Δεν μπορούν να ανταποκριθούν με το κόστος της ζωής τους στο Hollywood και τους έχει φθείρει συναισθηματικά."

Η Tori, 40, και ο Dean, 46, αγωνιούν για το πώς θα μεγαλώσουν τα 4 παιδιά τους μιας και οι δικές τους δουλειές δεν αποφέρουν κάποιο οικονομικό ώφελος- βασικά δεν εργάζονται και τόσο, είναι απλά διασημότητες του lifestyle. Θα συνεχίσουν μετατρέποντας την ήδη στεσαρισμένη ζωή τους σε reality show, Tori & Dean: Cabin Fever; Δεν τους απέφερε χρήματα η προσπάθεια αυτή ούτως ή άλλως. Αρπάζουν κάθε ευκαιρία για δημοσιότητα γιατί είναι απεγνωσμένοι να βγάλουν χρήματα.

Η Tori δεν κληρονόμησε και πολλά από τον πλούτο του πατέρα της. Κουράστηκε να ανταπεξέλθει οικονομικά, έγραψε 6 βιβλία, κυκλοφόρησε σειρά κοσμημάτων, έκανε reality shows με τον Dean, άνοιξε κατάστημα με έπιπλα και σχεδίασε παιδικά ρούχα. Τίποτα δεν βοήθησε!

Ο άντρας της επαγγέλεται οικιακά κι εκείνη απλά δεν αντέχει άλλο! Ούτε αυτόν ούτε τα έξοδα. Τι θα γίνει με την φαινομενικά ευτυχισμένη 6μελή οικογένεια;

Διαβάστε ακόμη:

Και οι διάσημες έχουν χαλάρωση

Βρε, βρε πώς άλλαξες: Οι celebrities που έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις πριν κλείσουν τα 25!