Ποιος τηλεοπτικός σταρ δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει μόνο να φτιάχνει κάλτσες;

Ποιος τηλεοπτικός σταρ δήλωσε ότι τον ενδιαφέρει μόνο να φτιάχνει κάλτσες;

Ο πρωταγωνιστής του reality μιλάει για την δημοσιότητα αλλά και την δουλειά του

Μπορεί πολλοί σήμερα να κυνηγάμε τα πλούτη και την δημοσιότητα, αλλά ο παρακάτω, διάσημος κύριος δηλώνει ότι αδιαφορεί, αφού το μόνο πραγματικό πάθος του δεν είναι άλλο από το να φτιάχνει κάλτσες. Ναι, καλά διαβάσατε και μην το κοροϊδεύετε καθόλου. Και οι κάλτσες μπορούν να γίνουν ενός είδους τέχνη.

Ο λόγος για τον Rob Kardashian, ο οποίος, σε αντίθεση με τα άλλα μέλη της οικογένειάς του, απέχει αρκετά από τα φώτα της δημοσιότητας, και μας ενημέρωσε για τους λόγους που συμβαίνει αυτό, με μία συνέντευξη στην Wall Street Journal.

rob mesa


Γιατί η σειρά καλτσών του ονομάζεται Arthur George;
«Το Arthur είναι το δεύτερο όνομά μου, και το George το δεύτερο όνομα του μπαμπά μου. Ήθελα να κάνω κάτι, όπου να μην φαίνεται παντού το επίθετο Kardashian. Ήθελα κάτι δικό μου. Δεν ήθελα να συνδεθεί με κανένα άλλο μέλος της οικογένειάς μου».

Για το πώς επιβιώνει ανάμεσα σε τόσες, δυναμικές γυναίκες:
«Είμαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω. Δεν θέλω να μπω στον κόσμο τους. Η δουλειά μου είναι να φτιάχνω κάλτσες. Αυτό κάνω. Δεν με ενδιαφέρει απαραίτητα το show. Προτιμώ να με παίρνουν οι κάμερες να κάνω την δουλειά μου, παρά να είμαι με την οικογένειά μου».

Διαβάστε ακόμα:
Η super sexy εμφάνιση της Kim Kardashian: Δε θα πιστέψετε τι φόρεσε και μας... πέταξε τα μάτια έξω (φωτός)
Η εμμονή της Kim Kardashian με την Sarah Jessica Parker: Γιατί την ζηλεύει θανάσιμα;
Ο λαμπερός γάμος της Khloe Kardashian με τον Lamar Odom