Πώς είναι σήμερα ο Ντίλαν από τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills»;

Πώς είναι σήμερα ο Ντίλαν από τα «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills»;

Δες το πρώην sex symbol

Δεν υπήρχε ίσως κοριτσίστικο δωμάτιο στη δεκαετία του 90 που δεν είχε αφίσα τους πρωταγωνιστές της σειράς «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills». Εντάξει μπορεί να είμαστε λίγο υπερβολικοί, όμως οι ήρωες της σειράς ήταν κάτι παραπάνω από δημοφιλείς στην Ελλάδα και σίγουρα οι περισσότερες από εσάς θα είχατε ξεχωρίσει τον Ντίλαν ή αλλιώς τον Luke Perry.

Τότε ήταν ένας νέος και πολύ ωραίος 20 κάτι ηθοποιός, που ξεκινούσε την καριέρα του με τις καλύτερες προοπτικές. Βέβαια η μεγάλη καριέρα δεν ήρθε ποτέ και η τηλεοπτική σειρά έμελε να είναι η μεγαλύτερη του επιτυχία έως τώρα.
Σήμερα στα 47 του (μάλιστα σήμερα 11 Οκτωβρίου έχει γενέθλια) ο Luke Perry μπορούμε να πούμε ότι μεγάλωσε μια χαρά και παραμένει εξίσου sexy και γοητευτικός, όπως τη δεκαετία του 90. Ο χρόνος φάνηκε καλός μαζί του και τα επιπλέον χρόνια μάλλον του πρόσθεσαν επιπλέον γοητεία και ωριμότητα παρά ρυτίδες.

Στις φωτογραφίες φοράει σκούφο και κρατάει ένα μπαστούνι, για τις ανάγκες της νέας του ταινίας για τις ανάγκες της οποίας βρέθηκε για γυρίσματα στο Λονδίνο.