«Έχει ξοδέψει πάνω από 1εκ. σε πλαστικές»: η μαμά της Kim έγινε ρεζίλι από... την αδερφή της! (δείτε φώτος)

«Έχει ξοδέψει πάνω από 1εκ. σε πλαστικές»: η μαμά της Kim έγινε ρεζίλι από... την αδερφή της! (δείτε φώτος)

To ψώνιο της δεν έχει όρια

Κris Jenner, η δαιμόνια μαμά των Kardashians λατρεύει τη δόξα και το χρήμα. Κάνει τα πάντα για να βρίσκεται αυτή και η οικογένειά της στα φώτα της δημοσιότητας. Ο χωρισμός της από τον Bruce ,έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, αγαπημένο θέμα των κουτσομπολίστικων περιοδικών και εκπομπών.


Από ότι φαίνεται πάντως, η αδερφούλα της Kris, Karen Houghton δεν πρέπει να της τρέφει και ιδιαίτερη αδυναμία. Αφού λοιπόν, πρώτη (!) αποκάλυψε ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, είπε να δώσει κανονικότατα την αδερφή της μιλώντας για το θέμα των πλαστικών επεμβάσεων. Η Karen τόνισε ότι η Kris από 15 χρονών είχε κόμπλεξ με το σώμα της (ήταν παχουλούλα) . Μεγαλώνοντας ήθελε να φαίνεται ολοένα και νεότερη. Έχει ξοδέψει ένα εκατομμύριο δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις. Ναι, καλά διαβάσατε! Και συμπληρώνει: «όλος ο κόσμος το ξέρει! Η Kris είναι ματαιόδοξη»


Η... γλυκιά Karen Houghton, που μόνο καλά λόγια έχει να πει για τη διάσημη αδερφούλα της αποκάλυψε και τα σημεία που έχει «πειράξει» η Kris. Έχουμε και λέμε, έχει κάνει πλαστική στήθους στα 30 της, έχει κάνει αμέτρητα botox, λίφτινγκ προσώπου και δεύτερη πλαστική στο στήθος... Και ακόμη είναι νωρίς, αναμείνατε, ακολουθούν σίγουρα κι άλλες. Δείτε στην παραπάνω gallery την Kris σε παλιές φωτογραφίες της με τον πρώην σύζυγό της Robert Kardashian. Εμ, οκ δίκιο έχει η αδερφή της για τις πλαστικές αλλά κυρία μου, αίμα σου είναι δεν «το δίνεις» έτσι απλά για λίγη δημοσιότητα! Έλεος.

Διαβάστε ακόμα

Scarlett Johansson: Οι φωτογραφίες που δείχνουν πως από μικρή ήταν σεξοβόμβα

Δείτε πώς μεταμορφώθηκαν τα πόδια της Katie Holmes!