Johnny Depp – Kate Moss: Ξανά μαζί;

Johnny Depp – Kate Moss: Ξανά μαζί;

Ποιος ο λόγος της... επανένωσής τους;

Johnny Depp-Kate Moss. Υπήρξαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz. H σχέση τους πολυτάραχη. Όλοι γνωρίζουν πόσο στοίχισε αυτός ο χωρισμός στην όμορφη Kate, μιας και κατά καιρούς έχει ανοιχτεί επί του θέματος. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο κλάμα έχω ρίξει και επί πόσα χρόνια! O Johnny ήταν από τους μοναδικούς άντρες που είχα εμπιστευτεί τόσο πολύ. Μπορούσα να του μιλάω με τις ώρες και ένιωθα ότι ήταν από τα λίγα άτομα που με κατανοούσαν. Τον πίστευα σε ό,τι μου έλεγε και πάντα άκουγα τις συμβουλές του »

Μπορεί η πικρία να της έχει μείνει αλλά και οι δύο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους και έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Δημοσιεύματα όμως τους θέλουν ξανά μαζί! Όχι μη χαίρεστε. Δεν τα ξαναβρήκανε, απλώς δέχτηκαν να εμφανιστούν μαζί στη νέα δουλειά του Paul McCartney. Και οι δύο stars λοιπόν, θα πρωταγωνιστήσουν στο promo clip του νέου του single με όνομα 'Queenie Eye'.

Παρόλο που η σχέση μεταξύ τους είναι ιδιαίτερη και αποφεύγουν συναντήσεις, τους ήταν δύσκολο να αρνηθούν την πρόταση του McCartney, με τον οποίο διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις. Οι ρόλοι τους θα είναι μικροί αλλά οκ όπως και να έχει η συγκεκριμένη συνάντηση θα έχει πού ενδιαφέρον!

Διαβάστε ακόμα

H Kate Moss κλείνει το μάτι στο i-D

Ποια σούπερ διάσημη προσπαθεί να προξενέψει ο Elton John στον Johnny Depp;