Kylie Minogue & Andrés Velenscoso: το διάσημο ζευγάρι χώρισε

Kylie Minogue & Andrés Velenscoso: το διάσημο ζευγάρι χώρισε

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης τίτλοι τέλους έπεσαν για το διάσημο ζευγάρι.

 

Συστάσεις ιδιαίτερες δεν χρειάζονται. Η Kylie Minogue στα σαράντα πέντε της χρόνια συνεχίζει να είναι μια από τις αγαπημένες περσόνες της pop μουσικής σκηνής, ενώ εκείνος, ο τριανταπεντάχρονος Andrés Velencoso, είναι επιτυχημένο μοντέλο που έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες των Chanel, Louis Vuitton, Loewe και H&M μεταξύ άλλων.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πέντε περίπου χρόνια πριν στα γυρίσματα της καμπάνιας του αρώματος Inverse της Kylie, όπου ο Andrés πρωταγωνιστούσε και ερωτεύτηκαν μεμιάς. Πέντε χρόνια μετά και ενώ μόλις πέρυσι η Kylie δήλωνε πως ο Andrés είναι «ο ένας», οι δυο τους συνεχίζουν πλέον τις ζωές τους χωριστά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η απόφαση του χωρισμού τους είναι κοινή και οφείλεται στο φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα. Από τη μια εκείνος προσπαθεί να κάνει στροφή στην καριέρα του στην ηθοποιία και από την άλλη η Kylie τους τελευταίους μήνες ετοίμαζε πυρετωδώς το νέο της album ενώ ανακοινώθηκε πρόσφατα πως θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής στο reality του BBC «The Voice.

Διαβάστε επίσης:

Marc Jacobs: ο διάσημος σχεδιαστής χώρισε