Ο αγώνας του Patrick Dempsey κατά του καρκίνου

Ο αγώνας του Patrick Dempsey κατά του καρκίνου

Ο ηθοποιός κατάφερε να μαζέψει $1 εκατομμύριο από δωρεές

Αν το hot look και το υποκριτικό ταλέντο του Patrick Dempsey δεν ήταν αρκετά από μόνα τους για να μας κάνουν να τον εκτιμήσουμε στο Grey’s Anatomy, θα βρίσκαμε άλλον ένα λόγο. Είναι μεγάλη καρδιά.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Patrick διοργάνωσε έρανο για το κέντρο που έχει ιδρύσει κατά του καρκίνου, το Patrick Dempsey Center for Cancer, Hope, & Healing, το οποίο αποτελεί μονάδα που στεγάζεται στο Central Maine Medical Center στην επαρχία Lewiston, του Maine. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Republic, σχεδόν 4,000 άτομα μαζεύτηκαν για να τρέξουν, να περπατήσουν και να αγωνιστούν με ποδήλατο στο πέμπτο κατά σειρά Dempsey Challenge, που διοργανώνει ο ηθοποιός ετησίως. Ο Patrick ξεκίνησε αυτή τη σειρά ενεργειών από το 2008 που έχασε τη μητέρα του από καρκίνο των ωοθηκών. Έχει μετατρέψει την εμπειρία του σε προσωπική του μάχη, βγαίνοντας νικητής.

Ο έρανος έφτασε το $1 εκατομμύριο σε έσοδα και μέχρι το τέλος του, αναμένεται να φτάσει το $1.2! Το Patrick Dempsey Center παρέχει δωρεάν υποστήριξη σε ασθενείς, φάρμακα και μόρφωση σε παιδιά που πάσχουν και παιδιά ασθενών, καθώς και ψυχολογική υποστήριξη, ενώ διαθέτει και τεράστια βιβλιοθήκη. Νωρίτερα φέτος ο Patrick τιμήθηκε για τη φιλανθρωπική του προσφορά στα 2013 Do Something awards.


Διαβάστε ακόμη:

Ένας sexy άντρας που στα 47 του έχει το σώμα 30άρη

Sexy, διάσημοι και… μπαμπάδες: Ποιοι έχουν κλέψει τις καρδιές μας;