Ο πατριός της Kim Kardashian θέλει να γίνει… γυναίκα!

Ο πατριός της Kim Kardashian θέλει να γίνει… γυναίκα!

Και γι αυτό χώρισε απ΄ τη μαμά της

Πρέπει να είναι η πιο σουρεαλιστική είδηση και το πιο σουρεαλιστικό εξώφυλλο που είδαμε τον τελευταίο καιρό. Το πρόσφατο εξώφυλλο του περιοδικού star ισχυρίζεται ότι ο Bruce Jenner, o πατριός της Kim Kardashian χώρισε την μητέρα της Kim, την Kris, επειδή το όνειρό του είναι να γίνει ...γυναίκα.

Δηλαδή για να καταλάβουμε, ο Bruce μετά από 63 χρόνια ζωής αποφάσισε σε αυτή την ηλικία, να κάνει αλλαγή φύλλου και να μεταμορφωθεί σε κυρία.
Το ρεπορτάζ του περιοδικού ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγός του τον απειλεί ότι θα εκθέσει τα πιο σκοτεινά του μυστικά, τα οποία είναι άσχετα με το γεγονός ότι θέλει να γίνει γυναίκα, πράγμα που σημαίνει ότι η ιστορία έχει πολύ ζουμί ακόμη.

Το περιοδικό αποκαλύπτει ότι ο επιχειρηματίας και πρώην χρυσός Ολυμπιονίκης έχει περισσότερα φορέματα από την Kim, αλλά τα έχει κρυμμένα στην έπαυλη του στο Miami, ότι του αρέσει να μακραίνει τα μαλλιά του, ότι κάνει μανικιούρ και πεντικιούρ, έχει εμμονή με το βγάλσιμο των φρυδιών του και δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι αν προηγουμένως δεν έχει φορέσει τα διαμαντένια του σκουλαρίκια.

Ο κόσμος του Hollywood δεν είναι ποτέ βαρετός και δεν σταματά να μας εκπλήσσει, αλλά μάλλον η συγκεκριμένη ιστορία είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά και ελπίζουμε οι δικηγόροι του περιοδικού να είναι έτοιμοι γιατί έχουν να πέσουν πολλές μηνύσεις.