Ποια στάρλετ την έχει «ψωνίσει» και το παίζει ντίβα επειδή το αγόρι της είναι superstar;

Γωγώ Φούντα
Ποια στάρλετ την έχει «ψωνίσει» και το παίζει ντίβα επειδή το αγόρι της είναι superstar;

Χωρίς φυσικά η ίδια να έχει καταφέρει και... πολλά!

Την αμαρτία μας να την πούμε την Amber Heard δεν τη γνωρίζαμε μέχρι που έγινε το μπαμ με το διαζύγιο του Johnny Depp και έγινε γνωστή ως η πέτρα του σκανδάλου! Από τότε βέβαια, ο καψούρης Johnny δεν την αποχωρίζεται ποτέ, την έχει φορτώσει με δώρα, ενώ υποθέτουμε τη βοηθάει και στην καριέρα της εξασφαλίζοντάς της ρόλους!

Φαίνεται όμως πως η Amber έχει κάπως παρεξηγήσει τα πράγματα, διότι θεωρεί ότι είναι μεγάλη star και τεράστια ηθοποιός, με αποτέλεσμα να το παίζει ντίβα, δημιουργώντας προβλήματα στους συνεργάτες της.

Στα γυρίσματα μάλιστα της νέας της ταινίας, δημιούργησε και ένα επεισόδιο, καθώς σύμφωνα με άτομο που ήταν εκεί, ομάδα ανθρώπων που παρακολουθούσαν από μακριά, την αποσπούσαν τόσο πολύ από το... έργο της, που δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί και να πει τα λόγια της! Όπως ήταν φυσικό, οι υπεύθυνοι απομάκρυναν τους ανυποψίαστους που απλά ήθελαν να δουν πώς γυρίζεται μία ταινία, για να μπορέσει η Amber να... μαγέψει ανενόχλητη!

Τελικά είναι τόσο δεμένη με τον Johnny, που νομίζει ότι είναι κι εκείνη superstar όπως ο καλός της! Είναι αυτό που λέμε, έχουν γίνει ένα!

Διαβάστε ακόμη:

Η Rihanna εξοργίζει με το outfit της!

Κοιλιά-πέτρα: Η μπλούζα της Kate Middleton «σηκώθηκε» και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό (φωτός)

«Μην τολμήσεις να ξαναμιλήσεις για την Angelina»! Ποια διάσημη παρουσιάστρια απείλησαν τα αφεντικά της;