Όταν το Instagram συνάντησε την Rihanna στο μπάνιο να φυσάει σαπουνάδες

Όταν το Instagram συνάντησε την Rihanna στο μπάνιο να φυσάει σαπουνάδες

Η star και το παιχνίδι με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες συνεχίζεται

Μπορεί η Rihanna να δέχθηκε επιπλήξεις στο Abu Dhabi επειδή έβγαζε φωτογραφίες σε ιερούς τόπου και μάλιστα της ζητήθηκε να αποχωρήσει εξαιτίας αυτού, ωστόσο η star δεν έχει κανένα πρόβλημα και συνεχίζει να ικανοποιεί την περιέργεια των θαυμαστών της με όποιον τρόπο μπορεί.
Αυτή τη φορά είπε να απολαύσει ένα χαλαρωτικό μπάνιο με μεγάλη δόση αφρόλουτρου και για του λόγου το αληθές ορίστε οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο διαδίκτυο. H 25χρονη star αφού έβγαλε τα ρούχα της, προτίμησε να κρατήσει μόνο τον κρίκο στο αυτί της και άρχισε τα παιχνίδια με την φωτογραφική κάμερα αλλά και με τους αφρούς.
Το μόνο που έγραψε ως σχόλιο κάτω από τις φωτογραφίες ήταν "She #Greece" και αυτή ήταν η μόνη εξήγηση που έδωσε στα γυμνά πορτραίτα της ενώ αργότερα είπε στα 32 εκατομμύρια των θαυμαστών της ότι είναι μια μικρή γεύση για κάτι που δουλεύει, και προφανώς έχει άρωμα Ελλάδας.
Η φωτογραφία που βλέπετε με την Rihanna να φορά ένα floral ρούχο, όπως αναφέρει η Daily Mail έχει φόντο ελληνική προβλήτα και η κολεξιόν των ρούχων για τα οποία φωτογραφήθηκε θα κυκλοφορήσουν στην Βρετανία το Νοέμβριο.

Διαβάστε επίσης:

Η Rihanna εξοργίζει με το outfit της!

Σκέτη απογοήτευση: Αγνώριστη η Rihanna χωρίς make up (φωτός)