Και το όνομα αυτού... George! Δείτε φωτογραφίες από τη βασιλική βάφτιση

Γωγώ Φούντα
Και το όνομα αυτού... George! Δείτε φωτογραφίες από τη βασιλική βάφτιση

Με ελάχιστους καλεσμένους και εκτός παλατιού έλαβε χώρα το σπουδαίο γεγονός

Χαρές μεγάλες σήμερα στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας μιας και ο μανάκριβος γιος του Πρίγκιπα William και της Δούκισσας Catherine έλαβε και επίσημα το όνομα George!

Ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα για ακόμη μία φορά, οι γονείς του διαδόχου επέλεξαν το μυστήριο να τελεστεί εκτός παλατιού, ενώ οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και καλοί, προκαλώντας εντύπωση το γεγονός ότι αρκετά, κυρίως γηραιότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δεν έδωσαν το παρών.

Στους παρόντες ήταν φυσικά ο Πρίγκιπας Charles με τη σύζυγό του Camilla, o Πρίγκιπας Harry, η Βασίλισσα Elizabeth και ο Δούκας του Εδιμβούργου αλλά και η οικογένεια Middleton .

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το βασιλικό παρεκκλήσι του St James', αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι οι Βρετανοί αγαπούν τους βασιλιάδες τους! Οι νονοί του μικρού πρίγκιπα ήταν 7 και μόλις ένας από τη βασιλική οικογένεια, μιας και ο William με την Kate προτίμησαν φίλους τους. Η Δούκισσα επέλεξε να φορέσει μία κρεμ δημιουργία Alexander McQueen αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια για ακόμη μία φορά, ενώ στους ίδιους τόνους ήταν ντυμένος και ο 3 μηνών George ο οποίος φορούσε αντίγραφο της βασιλικής φορεσιάς που φορούν τα μωρά από το 1841. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νερό με το οποίο βαπτίστηκε το βασιλικό μωρό ήταν από τον ποταμό Ιορδάνη.

Να τους ζήσει...