«Η Miley Cyrus δεν ξέρει να ντυθεί και η Katy Perry είναι τελειωμένη». Ποια το είπε;

«Η Miley Cyrus δεν ξέρει να ντυθεί και η Katy Perry είναι τελειωμένη». Ποια το είπε;

Όχι, πείτε μας. Ποια μπορεί να το είπε;

Μερικές φορές καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, λένε- και έχουν απόλυτο δίκιο. Τουλάχιστον, ακόμη κι αν έχεις δίκιο ως προς αυτό που λες (αν λέμε), φρόντισε να μην είσαι σε χειρότερη κατάσταση από αυτούς που κρίνεις!

Στο στόχαστρο, λοιπόν, της σούπερ στιλάτης και καθόλου τελειωμένης, χήρας του Curt Cobain, Courtney Love (σας επιτρέπουμε να γελάσετε ελεύθερα), μπήκαν οι Katy Perry και Miley Cyrus.

wenn20764404

Τα κορίτσια αυτά, ασχέτως από το πόσο τελειωμένα και κακόγουστα είναι, θα μπορούσαν να είναι κόρες της. Ασχέτως αν μεγάλωσε και βρίσκεται στα διπλά τους χρόνια, ούτε εκείνη κατάφερε να αποκτήσει στυλ ή να σταματήσει τις καταχρήσεις. Ψυχολογικά ιδίως είναι σε άριστη κατάσταση. Ας δούμε όμως ακριβώς τι είπε...

«Η Μiley Cyrus έχει πολύ κακό στυλίστα. Τουλάχιστον η Katy Perry ζει τις παιδικές φαντασιώσεις της και τα παιδάκια τη λατρεύουν. Μου άρεσε η Katy στα μαύρα και με τον Glen Ballard στα events. Ήταν τελειωμένη από τη στιγμή που την πήρε η Capitol [Records]. Δούλεψε γι αυτό όμως πραγματικά. Όταν λέω 'αυτό' εννοώ την καριέρα της. Τη βρίσκω τόσο βαρετή και αξιολύπητη. Αυτά που φοράει είναι ωραία μόνο στο δικό της σύμπαν. Η Miley μου προκάλεσε ατελείωτα γέλια στα VMAs. Το Harajuku γιαπωνέζικο κουστουμάκι αρκουδάκι ήταν χαριτωμένο».

Διαβάστε ακόμη:

To σπίτι των παιδικών χρόνων του Curt Cobain, στο σφυρί!

Δείτε την εφιαλτική όψη της Courtney Love χωρίς μακιγιάζ!