H Naomi Campbell κατέρρευσε στην κάμερα μιλώντας για τα ναρκωτικά και τον θυμό της

H Naomi Campbell κατέρρευσε στην κάμερα μιλώντας για τα ναρκωτικά και τον θυμό της

«Με έκανε να κλάψω»

Η Naomi Cambell ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για τις εξάρσεις θυμού που έχει αλλά και για τον εθισμό της στα ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής The Jonathan Ross Show.
Όταν η συζήτηση έφτασε στο παρελθόν της, το supermodel είπε: "Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα. Υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω" και στη συνέχεια δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας « Κλαίω, με έκανε να κλάψω!".
Όπως πολύ καλά θυμάστε το διάσημο μοντέλο είχε κατηγορηθεί για βίαια συμπεριφορά εναντίον συνεργατών της. Συγκεκριμένα το 2006 είχε πετάξει ένα κινητό στην οικονόμο του σπιτιού της, κάτι που το παραδέχθηκε και μάλιστα για 5 ημέρες προσέφερε κοινωφελή εργασία ενώ παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα διαχείρισης θυμού.

Και μην ξεχνάμε ότι αποτελεί "κόκκινο πανί" για την British Airways το 2008, μετά από καβγά είχε με δυο αστυνομικούς στο αεροδρόμιο του Heathrow όταν έχασε τις αποσκευές της.

Μάλιστα όπως εξομολογήθηκε η Naomiκάνει ακόμα θεραπεία προκειμένου να κοντρολάρει τον θυμό της ενώ αισθάνεται μεγάλη θλίψη για ότι έχει κάνει στο παρελθόν. Επίσης, το μοντέλο μίλησε και για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών και την εξάρτησή της από την κοκαΐνη.

"Στα 29 μου κατάλαβα ότι δεν μου άρεσε ο εαυτός μου όπως ήταν. Δεν θέλω να γυρίσω πίσω. Οτιδήποτε είναι αυτό στο οποίο είστε εθισμένοι- μπορεί να είστε εθισμένοι στην εργασία- αποτελεί έναν τρόπο διαφυγής από κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό".

Κατά τα άλλα η Naomi εμφανίστηκε απαστράπτουσα με μια maxi λευκή τουαλέτα διακοσμημένη με πούλιες και στρας ενώ ο παρουσιαστής την προκάλεσε να περπατήσει σε απίστευτα ψηλοτάκουνα παπούτσια, που έφεραν την υπογραφή της Vivienne Westwood. Η Naomi δέχθηκε και βέβαια περπάτησε με άνεση σε όλο το studio.

Αυτή την περίοδο όπως είπε είναι ελεύθερη ενώ δήλωσε πως "Δεν είμαι ο τέλειος άνθρωπος. Απλά ζω και αναπνέω".

Διαβάστε επίσης:

«Δεν με θέλουν εδώ!» Ποιο supermodel ένιωθε ανεπιθύμητο στις πασαρέλες;

Ποιο διάσημο supermodel παρενοχλούσε τον πρώην της;