Έξαλλο το Kardashian-εϊκο: «Αφήστε τις αδελφές μου έξω από αυτό! »

Έξαλλο το Kardashian-εϊκο: «Αφήστε τις αδελφές μου έξω από αυτό! »

Για ποιές χτυπά η καμπάνα;

Η Khloe Kardashian είναι υπερπροστατευτική όσον αφορά την οικογένειά της, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τις μικρές αδελφές της που προκαλούν αρνητικά σχόλια με τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 16χρονη Kylie ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την Khloe και την 17χρονη Kendall αγκαλιασμένες να διασκεδάζουν. Η Khloe είναι ανάμεσα στις δυο αδελφές της και δίνει ένα φιλί στο χέρι της αδελφή της. Η Kendall χαμογελά και η Kylie διασκεδάζει.

Αυτή η φωτογραφία - για κάποιον λόγο- έφερε τα πάνω κάτω στο twitter. Βλέπετε η Khloe πόσταρε και εκείνη με τη σειρά της την φωτογραφία στο λογαριασμό της και αμέσως ο κόσμος άρχισε να την ρωτά αν είχε πάρει τις μικρές αδελφές της σε κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όταν πριν λίγες ημέρες οι μικρές είχαν διασκεδάσει σε γνωστό κλαμπ του Hollywood όπου η είσοδος επιτρέπετε σε ενήλικους άνω των 21 ετών.

Κάπως έτσι ξεκίνησε ο...πόλεμος. Η Khloe ξεσπάθωσε με μηνύματα τύπου "Ελάτε για μένα ό, τι θέλετε, αλλά αφήστε τες ήσυχες ! ! " ή " Ο καθένας φαίνεται να έχει μια σαφή ιδέα για το πώς οι άλλοι άνθρωποι πρέπει να ζουν τη ζωή τους , αλλά δεν έχουν καμιά ιδέα για το να ζήσουν την δική τους".

Ποιoς χαίρεται με όλα αυτά η μανα-manager Kris που βλέπει ότι reality να έχει και συνέχεια....