Τα sexy στιλιστικά ατυχήματα των stars για το 2013 μέχρι και σήμερα (φωτός)

Τα sexy στιλιστικά ατυχήματα των stars για το 2013 μέχρι και σήμερα (φωτός)

Όταν κατά λάθος αποκαλύπτονται περισσότερα από όσα επιθυμούν

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ντροπιαστικό για μία star του Hollywood από τα wardrobe malfunctions. Χειρότερο μέρος να τους συμβεί; Μα φυσικά το κόκκινο χαλί ή κάποιο λαμπερό event. Κάθε χρόνο φροντίζουμε λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τη χρονιά να συγκεντρώνουμε τα πιο sexy στιλιστικά ατυχήματα της χρονιάς για τα μάτια σας και μόνο!


Η Eva Longoria είχε όχι ένα, αλλά δύο ατυχήματα. Η όμορφη ηθοποιός ξέχασε να φορέσει εσώρουχο στο φεστιβάλ Καννών και το αντιληφθήκαμε όλοι, με το που... έσκυψε! Δεύτερο wardrobe malfunction; Στο κόκκινο χαλί, στο πάρτι του InStyle-Warner Bros, όπου Η Eva ξέχασε να φορέσει σουτιέν και μας αποκάλυψε τον... εσωτερικό της κόσμο.


Άλλη μία ηθοποιός που ρεζιλεύτηκε μπροστά σε χιλιάδες μάτια ήταν και η Jennifer Lawrence, η οποία έσκισε κατά λάθος το φόρεμά της στην προσπάθειά της να ανέβει στη σκηνή των SAG Awards για την παραλαβή του βραβείου της. Την ίδια βραδιά η Amanda Seyfried καθώς έμπαινε στο αυτοκίνητο που θα τη μετέφερε στο party μας αποκάλυψε το εσώρουχό της.


Άλλα στιλιστικά ατυχήματα που... έγραψαν ιστορία φέτος; Μα φυσικά των Tina Fey, Jessica Alba, Joanna Krupa, Ellie Goulding, Sofia Vergara, Salma Hayek, Stacy Kiebler, Selena Gomez, Mariah Carey και Brandi Glanville. Δείτε τις όλες στην παραπάνω gallery. Πραγματικά δε θα θέλαμε να ήμασταν στη θέση τους!

Διαβάστε ακόμα

Άουτς! Τί την ήθελε τόση γυμναστική η sexy star;

Δείτε την Adele με μαλλί και look «πιάνω σφουγγαρίστρα» για ψώνια στο Λονδίνο