Ο Ashton Kutcher επιτέλους θα κάνει πρόταση γάμου στην Mila Kunis

Ο Ashton Kutcher  επιτέλους θα κάνει πρόταση γάμου στην Mila Kunis

Δεν θα προλάβει να στεγνώσει το μελάνι του διαζυγίου

Η είδηση της επικείμενης πρότασης γάμου του Ashton Kutcher στην σύντροφό του Mila Kunis κάνει από σήμερα τα ξημερώματα τον γύρω των διεθνών μέσων.


Ήταν πριν λίγες ημέρες που γράφαμε ότι επιτέλους θα βγει την άλλη εβδομάδα το διαζύγιό του με την Demi Μoore και το αγόρι είπε να επισπεύσει τα πράγματα, αφού έχασε πολύτιμο χρόνο με όλη την διαδικασία του διαζυγίου.

Δεν ξέρουμε πως θα το πάρει η Demi, το γεγονός ότι ο πρώην στο ένα χέρι θα κρατά το στυλό για να υπογράψει το διαζύγιο και στο άλλο χέρι θα κρατά το μονόπετρο, που θα δώσει στην αγαπημένη του, πάντως η ηθοποιός το έχει ρίξει στον διαλογισμό και η γκουρού της αυτές τις στιγμές είναι πολύ σημαντικό που είναι δίπλα της.

Μπορεί η Demi Moore να μην πήρε καθόλου καλά το διαζύγιό της από το νεαρό ηθοποιό ωστόσο με το που πέσουν οι υπογραφές ένα μερίδιο της περιουσίας του θα περιέλθει σε εκείνη (δεν είναι και άσχημο).

Πάντως λέγεται ότι κι εκείνη περιμένει πως και πώς να πέσουν υπογραφές και να συνεχίσει τη ζωή της, όσο για τον Ashton φαίνεται πως ήρθε η ώρα να κάνει το ταξίδι που είχε υποσχεθεί στην αγαπημένη του στη Χαβάη.