Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή...ξενύχτι πέφτει στην πριγκιπική Αυλή

Άσπρα μαλλιά στην κεφαλή...ξενύχτι πέφτει στην πριγκιπική Αυλή

Η Kate ασχολείται τόσο με το μωρό που ούτε κομμωτήριο δεν πρόλαβε να πάει

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate για άλλη μια φορά πραγματοποίησε μια πολύ κομψή εμφάνισή με τον Πρίγκιπα William ωστόσο ο φωτογραφικό φακός ήρθε να κάνει τα αποκαλυπτήρια: εμφανίστηκαν οι πρώτες άσπρες τρίχες στο κεφάλι της.


Ο ερχομός ενός μωρού μπορεί να είναι ότι πιο όμορφο συμβαίνει στη ζωή ενός ζευγαριού, πόσο μάλλον στη ζωή μιας γυναίκας, ωστόσο η συνεχής φροντίδα του φαίνεται πως έχει εξαντλήσει ακόμα και την Kate, που δεν προλαβαίνει ούτε κομμωτήριο να πάει για να βάψει την ρίζα.


Μόνο έτσι εξηγείται η εμφάνισή της Δούκισσας του Cambridge που αλήθεια είναι πως δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια. Όμως πως να το κάνουμε δικαιολογείται γιατί κατά τα άλλα ήταν υπέροχη μέσα στο κατακόκκινο παλτό της. Ποιός φταίει για το μαλλί; Μάλλον η κομμώτρια που την χτένισε γιατί πάντα υπάρχει τρόπος να καλύψει μια γυναίκα τις άσπρες τρίχες με το κατάλληλο χτένισμα, αρκεί να τα τραβούσε όλα πίσω.


Την επόμενη φορά σίγουρα θα είναι πιο προσεκτική αφού σήμερα, η κοντινή φωτογραφία στα μαλλιά της είναι πρώτο θέμα στη Βρετανία.