«Εγκατέλειψα το σχολείο έπειτα από ομοφοβική επίθεση»! Ποια star έκανε αυτή την αποκάλυψη;

Γωγώ Φούντα
«Εγκατέλειψα το σχολείο έπειτα από ομοφοβική επίθεση»! Ποια star έκανε αυτή την αποκάλυψη;

Και μιλάει πρώτη φορά για την εμπειρία αυτή

Πιστεύουμε λανθασμένα, ότι οι stars, επειδή ακριβώς είναι πλούσιοι και διάσημοι, ήταν πάντοτε ευνοημένοι, τυχεροί και δημοφιλείς. Κι όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, και η Winona Ryder με τη συνέντευξή της στο περιοδικό V μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι κάποια στιγμή έχουμε βιώσει τον ρατσισμό.

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, η οποία δεν έχει υπάρξει και το πιο ήσυχο κορίτσι κατά καιρούς, μίλησε ανοιχτά και για πρώτη φορά για μία άσχημη εμπειρία των σχολικών της χρόνων, καθώς είχε δεχτεί ομοφοβική επίθεση. «Είχα τα μαλλιά μου κομμένα αγορίστικα και περνούσα από έναν διάδρομο του σχολείου, όταν μία παρέα αγοριών με εντόπισε και άρχισε να με φωνάζει f****t. Στη συνέχεια μου επιτέθηκαν. Με θυμάμαι να γυρίζω σπίτι, αφού με είχε αναλάβει πρώτα η νοσοκόμα του σχολείου, πιέζοντας τα τραύματά μου με δραματικό τρόπο, υποδυόμενη ότι παίζω σε ταινία».

«Εκείνη ήταν και η τελευταία μου μέρα στο σχολείο. ΄Εκτοτε έκανα μαθήματα στο σπίτι και τον ελεύθερο χρόνο μου παρακολουθούσα μαθήματα υποκριτικής».

Διαβάστε ακόμη:

Αναγνωρίζετε το γλυκό κοριτσάκι της φωτογραφίας; Σήμερα είναι πασίγνωστη!

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της Nori με τον μπαμπά Kanye και τη μαμά Kim

H Katie Holmes στις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι»;