Παναγία μου! Δείτε την κόρη της Kim Kardashian στα 25 της με την βοήθεια υπολογιστή

Παναγία μου! Δείτε την κόρη της Kim Kardashian στα 25 της με την βοήθεια υπολογιστή

"Χαρά" που θα πήραν οι γονείς της μόλις την είδαν

Αναμφίβολα η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, η μικρή North West έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των φωτογράφων αλλά και τον δημοσιογράφων που γνωρίζουν πως όποια ήδη και αν γράψουν σχετική με την οικογένεια και κυρίως με την 4μηνών μικρή θα έχει πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα.


Με αυτή την λογική, λοιπόν, κάποιοι θέλησαν να επιστρατεύουν ειδικούς και με την βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών να δημιουργήσουν το πορτρέτο της North σε ηλίκία 25 ετών.

Το αποτέλεσμα; Στα μάτια μας, καθόλου κολακευτικό. Για ένα γλυκό κοριτσάκι 4 ετών που το μετέτρεψαν σε μια γυναίκα όπου στην ουσία είναι σαν να βλέπεις τον μπαμπάς της, τις απόκριες. Είμαστε σίγουροι ότι τα μηχανήματα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την πραγματικότητα και ευχόμαστε ολόψυχα η μικρούλα μεγαλώνοντας να μοιάσει περισσότερο στην μητέρα της.


Αλήθεια τι θα είπε η Kim μόλις αντίκρισε αυτή την εικόνα; Δεν μπορεί θα τρόμαξε, μην σας πω ότι το καλοκαίρι θα την δείτε γονατιστή να προσκυνά σε καμιά θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, να μην βγει ο ηλεκτρονικός εφιάλτης πραγματικότητα.


Διαβάστε επίσης:

Δείτε την Kim Kardashian λίγες ώρες πριν τον τοκετό: «Πρέπει να γεννήσω τώρα»

Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία της Nori με τον μπαμπά Kanye και τη μαμά Kim