H Jennifer Lawrence φοβάται ότι θα τη βαρεθεί ο κόσμος

H Jennifer Lawrence φοβάται ότι θα τη βαρεθεί ο κόσμος

Γιατί το πιστεύει αυτό η νεαρή σταρ;

Μπορείτε να φανταστείτε πως θα βαρεθείτε σύντομα την Jennifer Lawrence; Μάλλον όχι, μιας και η 23χρονη κάτοχος Oscar, καταφέρνει να γίνεται ολοένα και πιο αξιαγάπητη μέρα με τη μέρα.

Στην τελευταία της μάλιστα συνέντευξη στην Huffington Post με τον Mike Ryan, η πρωταγωνίστρια του Hunger Games έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα για το ότι λαμβάνει αρκετή δημοσιότητα και θα καταλήξουμε να την βαριόμαστε σύντομα.

"Δεν καταλαβαίνω το λόγο που τους κάνει να ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μου. Νιώθω πως είναι υπερβολικό όλο αυτό και πιστεύω πως πρέπει όλο το θέμα να ηρεμήσει κι εγώ να κάνω ένα βήμα πίσω. Θέλω να μπορώ να γυρίσω ταινίες χωρίς συνέπειες. Αγαπώ αυτό που κάνω, να γυρίζω ταινίες. Όταν κυκλοφορήσουν όμως, πρέπει να δίνεις συνεντεύξεις και να εμφανίζεσαι παντού. Είναι κουραστικό νομίζω για τον κόσμο και μοιάζει ψεύτικο- καταντά εκνευριστικό. Θα δείτε... Θα έρθει η μέρα που όλοι θα σταματήσουν να πιστεύουν πως υπάρχει πραγματικός λόγος να ασχολούνται μαζί μου και θα φαίνεται πως όλη η δημοσιότητα που λαμβάνω, είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι του εκπροσώπου τύπου μου".

Από αυτή τη δήλωση και μόνο, δεν πιστεύουμε να την βαρεθούμε σύντομα.

Διαβάστε ακόμη:

«Έφαγε τούμπα, επειδή γλίστρησε στην αλαζονεία της»! Ποια «καρφώνει» δημόσια τη Lawrence;

Γιατί έκοψε τα μαλλιά της η Jennifer Lawrence;