«Tropico»: το επόμενο βήμα της Lana del Rey

«Tropico»: το επόμενο βήμα της Lana del Rey

Κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα trailer από την μικρή μήκους ταινία με το όνομα «Tropico» που η Lana del Rey πρωταγωνιστεί.

 

Η φημολογία και το σούσουρο γύρω από το «Tropico» ξεκίνησε το καλοκαίρι και ακόμη πέρα από τα αόριστα tweets της Lana και όσα λίγα έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της δεν έχει ανακοινωθεί ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Είναι σίγουρα μια μικρή μήκους ταινίας διάρκειας 30 λεπτών όπου η Lana del Rey πρωταγωνιστεί μαζί με το μοντέλο Shaun Ross υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Anthony Mandler. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα κυκλοφορήσει, ενώ η Lana το μόνο που έχει πει είναι πως θα κάνει πρεμιέρα σε μια πόλη κοντά μας σύντομα. Περιγράφεται σαν μια ιστορία λύτρωσης των τραγουδιών «Body Electric», «Gods and Monsters» και «Bel Air», ενώ η ίδια η Lana έχει αφήσει να εννοηθεί πως με το «Tropico» θα πει το αντίο (στην καριέρα της;).

Φήμες θέλουν το story του «Tropico» να είναι βιβλικό και πως η ιστορία ξεκινά όταν ο Θεός έφτιαξε τους πρωτόπλαστους Αδάμ και Εύα. Εκείνη τρώει το μήλο, οι δυο τους εκδιώκονται στη γη, όπου περνούν μέσα από την κόλαση για να γυρίσουν στην αθωότητα του παράδεισου.

Τα δύο πρώτα trailer του «Tropico» μπερδεύουν ακόμη περισσότερο.

{youtube} VEmC7fSSXgQ{/youtube}

Στο παραπάνω που είναι και το πρώτο η Lana προσεύχεται στον John Wayne, ενώ στο ακόμη πιο σουρεαλιστικό δεύτερο η Lana με τον Shaun παρακολουθούν τον Ιησού να κάνει κήρυγμα με τον Elvis Presley στο βάθος να τραγουδά και την Marilyn Monroe να ποζάρει.

{youtube} Hk1C3IOcCw8{/youtube}

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και τη συνέντευξη της del Rey στο Nylon, όπου αναφέρει πως ο Elvis, ο Ιησούς, η Marilyn και εξωγήινοι συνυπάρχουν όλοι μαζί, τότε σίγουρα είναι ένα φιλμ που θέλουμε οπωσδήποτε να δούμε.

Δείτε τις τρεις πρώτες αφίσες του «Tropico» στην παραπάνω gallery.