Αυτό είναι το συμβόλαιο εχεμύθειας που υπογράφουν όσοι γνωρίζουν τον Justin Βieber

Αυτό είναι το συμβόλαιο εχεμύθειας που υπογράφουν όσοι γνωρίζουν τον Justin Βieber

Διέρρευσε το συμφωνητικό

 

Το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Hollywood δεν το γνωρίζει κανείς μας, απλά το υποπτευόμαστε, ενώ που και που διαρρέει κάποια σκόρπια και βρόμικη πληροφορία για τις νύχτες και τα πάρτι των διάσημων.

Αυτό που επίσης είναι κοινό μυστικό είναι τα συμβόλαια εχεμύθειας που υπογράφουν όλοι όσοι βρίσκονται δίπλα σε μεγάλους star, είτε πρόκειται για ανθρώπους που εργάζονται στην υπηρεσία τους, είτε είναι περιπέτειες της μιας νύχτας, είτε φίλοι που μοιράζονται ένα πάρτι.

To TMZ πρόσφατα διέρρευσε τη συμφωνία εχεμύθειας που υπέγραψαν οι άνθρωποι που ήταν καλεσμένοι στο πάρτι του superstar Justin Bieber και όπως φαίνεται στην παράγραφο 4, την οποία την υπέγραψαν ακόμη και οι υπάλληλοι της εταιρίας catering, εκείνος που θα παραβιάσει το συμβόλαιο και μιλήσει στα Media θα πληρώσει από την τσέπη του 3 εκατομμύρια δολάρια. Ούτε δίκες θα γίνουν, ούτε συμφωνίες μια και βάση του συμβολαίου, όποιος ανοίξει το στόμα του, θα πρέπει να ανοίξει και το πορτοφόλι του.

Επομένως αν έχετε σκοπό να παρευρεθείτε σε πάρτι του Justin ή να περάσετε χρόνο μαζί του θα πρέπει να μάθετε να κρατάτε και μυστικά.