Gwyneth θα μας τρελάνεις; Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το νέο χούι της star

Γωγώ Φούντα
Gwyneth θα μας τρελάνεις; Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το νέο χούι της star

Είναι και επισήμως η... πιο τρελή μάνα του Hollywood

Ως γνωστόν, η τρέλα εκτός από τα βουνά, έχει στρατοπεδεύσει για τα καλά και στο Hollywood, ειδικά τα τελευταία χρόνια που η περίφημη βιομηχανία δεν έχει τη λάμψη και το glamour του παρελθόντος!

Μία εκ των χαρακτηριστικότερων πυροβολημένων της showbiz λοιπόν, είναι και η Gwyneth Paltrow η οποία τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, φροντίζει να μας... καραφλιάζει με τα κουλά που σκέφτεται και δυστυχώς εφαρμόζει!

Η τελευταία της εμμονή λοιπόν, η οποία επικεντρώνεται στα δύσμοιρα παιδάκια της, έχει να κάνει με τη γλώσσα την οποία μιλούν σε καθημερινή βάση. Εδώ να υπενθυμίσουμε και να τονίσουμε ότι η Gwyneth είναι αμερικανίδα και ο σύζυγός της Βρετανός, κάτι που σημαίνει ότι η μητρική γλώσσα της Apple και του Moses είναι τα αγγλικά! Ωστόσο η τρελή μητέρα τους, επειδή πιστεύει ότι τα παιδιά θα πρέπει να είναι δίγλωσσα, τα έχει αναγκάσει να μιλούν αποκλειστικά... ισπανικά!

Μάλιστα, σε πρόσφατο πάρτυ της καλής της φίλης Cameron Diaz στο Beverly Hills, καλεσμένος υποστήριξε ότι μπροστά στα μάτια του, άρα δεν είναι φάρσα, η Apple ζήτησε κάτι από τη διάσημη μητέρα της στην ισπανική διάλεκτο!

Η ίδια η Gwyneth, δήλωσε πως, εκτός όλων των άλλων, νιώθει νοσταλγία για την Ισπανία καθώς πέρασε κάποια χρόνια από την εφηβεία της εκεί. Εμείς έχουμε να πούμε ότι ευτυχώς που δεν είχε μείνει στην Ιαπωνία γιατί καθόλου καλά δεν θα τα βλέπαμε τα παιδάκια της.

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους το μάθαμε! Γιατί ο Charlie Hunnam αρνήθηκε να υποδυθεί τον Mr. Grey

Αποκαλύφθηκε ο τρόπος που η Kim έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης (και δεν ήταν η δίαιτα)

Βρε Victoria, ένα fitting δεν μπορούσες να κάνεις;