Τι κάνει η Victoria Beckham μέσα στα κουτιά;

Τι κάνει η Victoria Beckham μέσα στα κουτιά;

Η σταρ σχεδιάστρια κρατάει τον λόγο της

Η Victoria Beckham υποσχέθηκε ότι θα κάνει ένα καλό ξεκαθάρισμα στην γκαρνταρόμπα της και θα χαρίσει τα κομμάτια που δεν φοράει πια στον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό, για την ενίσχυση των Φιλιππινών και, σήμερα, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter την φωτογραφική απόδειξη ότι κρατάει τον λόγο της.

φωτογραφία

Η 39χρονη σχεδιάστρια αλλά και ο σύζυγός της αποφάσισαν να δωρίσουν μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα fashion items τους (μεταξύ των οποίων τα outfits τους από το Φεστιβάλ των Καννών, του 2006, τα baseball καπέλα του διάσημου ποδοσφαιριστή, αλλά και 100 ζευγάρια ψηλοτάκουνα της Victoria) στον οργανισμό. Η δωρεά του superstar ζευγαριού περιλαμβάνει, ακόμα, κοστούμια που έραψαν, ειδικά για τον David, οι Dolce & Gabbana και αναμένεται να παραδοθεί στο κατάστημα του Ερυθρού Σταυρού στην Old Street του Chelsea την Παρασκευή, όπου και θα βγει σε πώληση.

Η Victoria ανέβασε την φωτογραφία όπου την βλέπουμε, ντυμένη casual, να κάθεται μέσα σε μία από τις κούτες οι οποίες θα γεμίσουν με τα πανάκριβα ρούχα της, ενώ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ξεκαθάρισμα γίνεται την στιγμή που η superstar οικογένεια ετοιμάζεται να μετακομίσει, σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, στο Kensington της βρετανικής πρωτεύουσας.

Διαβάστε ακόμα:
Βρε Victoria, ένα fitting δεν μπορούσες να κάνεις;
Πώς να αποκτήσετε το γυμνασμένο σώμα της Victoria Beckham
Ποιο διάσημο ζεύγος εγκατέστησε δωμάτιο πανικού στο νέο του πολυτελές σπίτι;