Σε τσακώσαμε! Ποια star φημολογείται ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού;

Γωγώ Φούντα
Σε τσακώσαμε! Ποια star φημολογείται ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού;

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Lindsay Lohan

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που χώρισε, η συμπεριφορά της είναι αλλόκοτη ακόμη και... ακραία ενώ τα ρούχα της όσο πάνε και λιγοστεύουν με αποτέλεσμα να εμφανίζεται μονίμως σχεδόν γυμνή!

Ο λόγος για την εύθυμη ζωντοχήρα, τουλάχιστον έτσι συμπεριφέρεται, Nicole Scherzinger, για την οποία τελευταία ακούγονται διάφορα που ελπίζουμε απλά να μην είναι αλήθεια! Η φωτογραφία ωστόσο που πόσταρε η ίδια στα παρασκήνια του X-Factor λίγο πριν ξεκινήσει το live show, την προδίδει και την εκθέτει ανεπανόρθωτα!

Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, ποζάρει όλο χαρά και νάζι στο φακό ενώ από πίσω της διακρίνεται ένα μισοτελειωμένο μπουκάλι κρασί! Μάλιστα, όχι μόνο λίγες ώρες μετά εμφανίστηκε στο studio σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από το μεθύσι, με το Twitter να παίρνει φυσικά φωτιά από σχόλια τηλεθεατών, αλλά γενικότερα τον τελευταίο καιρό οπουδήποτε κι αν βρεθεί φέρεται να να είναι... στουπί!

Σε κάποιους αρέσει η νέα, υπερβολικά χαρούμενη και κεφάτη Nicole, αλλά δεν είναι και λίγοι εκείνοι οι οποίοι έχουν εκφράσει την ανησυχία τους σχετικά με την κατάστασή της, καθώς πλέον δεν υπάρχει καμία φωτογραφία της που να φαίνεται έστω και λίγο νηφάλια!

Ελπίζουμε σύντομα να συνέλθει...

Διαβάστε ακόμη:

H Julia Roberts μάλλον είναι... βρικόλακας!

Για σουτιέν ούτε λόγος: Ποια celebrity μας πέταξε τα μάτια έξω;

Ποιοι Bradgelina; Αυτά είναι τα celebrity ζευγάρια που όλοι ερωτευτήκαμε