Δείτε την μεγαλύτερη, και πολύ πιο όμορφη, αδερφή της Miley Cyrus

Γωγώ Φούντα
Δείτε την μεγαλύτερη, και πολύ πιο όμορφη, αδερφή της Miley Cyrus

H Miley τι έχει να πει για όλα αυτά;

Είναι πράγματι σκληρό να είσαι η Miley Cyrus, να κάνεις τα πάντα για να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής, και εννοούμε κυριολεκτικά τα πάντα, και την παράσταση να κλέβει η μεγαλύτερη και εντελώς άσημη αδερφή σου!

Κάπως έτσι την πάτησε και η διάσημη τραγουδίστρια στα πρόσφατα American Music Awards, όπου εμφανίστηκε με την 26χρονη Brandi, την ετεροθαλή αδερφή της. Όχι ότι η Brandi είναι καλλονή, αλλά σε σχέση με την Miley η οποία πλέον έχει χάσει κάθε θηλυκή της υπόσταση με όλα αυτά που κάνει, έμοιαζε με... όαση!

Φορώντας ένα λευκό φόρεμα και χαμογελώντας στο φακό, η Brandi πόζαρε με την με τη διάσημη αδερφή της, ενώ πολύ σύντομα φωτογράφοι και ρεπόρτερ παραμέρισαν την... Miley και έδειξαν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη γλυκιά αδερφή της, με την οποία, μπορεί να μοιάζουν εμφανισιακά, αλλά γενικότερα... καμία σχέση!

Δεν ξέρουμε πώς ένιωσε η Miley την επόμενη μέρα, αλλά εμείς στη θέση της θα αρχίζαμε να σκεφτόμαστε σοβαρά να γίνουμε λίγο πιο... φυσιολογικοί άνθρωποι! Τουλάχιστον στη συμπεριφορά...

Διαβάστε ακόμη:

Ποια star έγινε από καστανή ξανθιά και... τούμπαλιν μέσα σε μία μέρα;

Goin' Through: Τι είπαν στη Δέσποινα Βανδή πριν συνεργαστούν με τον Νότη;

H Melanie Griffith κάνει ό,τι μπορεί για να μοιάσει στην κόρη της