«Δε θα μπορέσει ποτέ να γίνει America's Sweetheart»! Για ποια το είπε η Julia Roberts;

Γωγώ Φούντα
«Δε θα μπορέσει ποτέ να γίνει America's Sweetheart»! Για ποια το είπε η Julia Roberts;

Άραγε να το λέει με θετικό ή αρνητικό τρόπο;

Η Julia Roberts είναι αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες stars αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, και φυσικά πολύ ψηλά στην λίστα με τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς παγκοσμίως! Ωστόσο, εκτός όλων των άλλων, η Julia ήταν πάντοτε και μία πολύ κουλ τύπισσα η οποία δεν μάσαγε τα λόγια της και έλεγε αυτό που πίστευε! Κάτι τέτοιο έκανε και αυτή τη φορά...

wenn208706371

Σε πρόσφατη συνέντευξή της λοιπόν, στο πλαίσιο προώθησης της νέας της ταινίας August: Osage County, η star κλήθηκε να σχολιάσει όλο αυτό που ο αμερικανικός κινηματογράφος αποκαλεί Αmerica's Sweetheart , η γλυκούλα της Αμερικής, τίτλος που είχει δοθεί και στην ίδια φυσικά, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί. Όταν λοιπόν ο δημοσιογράφος πρότεινε ως την νέα... γλυκούλα την Jennifer Lawrence, η Julia ξίνισε τα μούτρα κι εκεί που λέγαμε ότι θα... κράξει, είπε: «H Jennifer Lawrence; Νομίζω ότι είναι πολύ κουλ και ανατρεπτική για να γίνει η... εθνική γλυκούλα», εξομολογήθηκε με το δικό της ξεχωριστό πάντα τρόπο!

Πάντως με τόση διαφήμιση που παίρνει η Lawrence, θα είναι άξια της μοίρας της αν δεν καταφέρει να γίνει η απόλυτη superstar της δεκαετίας!

Διαβάστε ακόμη:

O Jonathan Rhys Meyers δεν είναι καθόλου καλά: Δείτε τις φωτογραφίες που μας ανησύχησαν

Αν η ζωή του David Beckham γινόταν ταινία, ποιος είναι ο σταρ που θα τον υποδυόταν;

Κι άλλος γάμος στο Hollywood: Ποια star μας τύφλωσε με το μονόπετρό της;