Για ποιο λόγο απαγόρευσαν στην Beyonce να επισκεφθεί τις πυραμίδες;

Για ποιο λόγο απαγόρευσαν στην Beyonce να επισκεφθεί τις πυραμίδες;

Ίσως είναι το μοναδικό μέρος στον κόσμο όπου η QueenB δεν είναι ευπρόσδεκτη

Την λατρεύουν εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως και είναι ευπρόσδεκτη παντού. Σύμφωνα, όμως, με την Independent, η Beyonce δεν εντυπωσίασε τον υπουργό αρχαιοτήτων της Αιγύπτου ο οποιος, μάλιστα, της απαγόρευσε να επισκεφθεί τις διάσημες πυραμίδες. Ο Zahi Hawass, μίλησε στην εφημερίδα και ισχυρίστηκε ότι η superstar δεν είναι ευπρόσδεκτη, μετά την επισκεψή της το 2009, λόγω της «ηλίθιας και αγενούς» συμπεριφοράς της.


Ο αρχαιολόγος και πρώην υπουργός είπε στην εφημερίδα ότι η Beyonce άργησε να πάει, στην προγραμματισμένη τους ξενάγηση. «Οι περισσότεροι άνθρωποι που ξεναγώ είναι πολύ καλοί και γινόμαστε φίλοι. Αλλά αυτή η κυρία...», είπε και συμπλήρωσε: «Είχε πει ότι θα ερχόταν στις 3 μ.μ. και άργησε. Της είπα "Πρέπει να ζητήσεις συγνώμη που ήρθες τέτοια ώρα". Αλλά αυτή δεν άνοιξε το στόμα της». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο φωτογράφος της τραγουδίστριας παραλίγο να τον χτυπήσει. «Είχα φέρει έναν φωτογράφο, και αυτή είχε τον δικό της φωτογράφο και τον σωματοφύλακά της. Όταν ο φωτογράφος μου άρχισε να τραβάει, είπε "Όχι! Σταμάτα! Εγώ λέω ποιος θα βγάλει ή όχι φωτογραφίες, όχι εσύ!"». Της απάντησα ότι, αφού σχεδόν χτύπησε τον φωτογράφο μου, και είναι και αγενής, δεν της δίνω το προνόμιο να την ξεναγήσω.


Παρόλα αυτά, ο εκπρόσωπος Τύπου της superstar είπε στο E! News ότι η ιστορία είναι ένα μεγάλο ψέμα. «Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Η τελευταία φορά που βρέθηκε στην Αίγυπτο ήταν το 2009, όταν ήταν σε περιοδεία. Δεν έγινε τίποτα τέτοιο, είναι όλα ψέματα», είπε.

Διαβάστε ακόμα:
Τι συμβαίνει με τη Beyonce;
Beyoncé: Πώς φροντίζει τις καμπύλες που όλοι ζηλεύουμε;
Σήμερα είναι η μεγαλύτερη star του πλανήτη! Αναγνωρίζετε το στρουμπουλό μωράκι;