Συντετριμμένη η σύντροφος του Walker: Γνωρίστε την 23χρονη που του είχε κλέψει την καρδιά!

Συντετριμμένη η σύντροφος του Walker: Γνωρίστε την 23χρονη που του είχε κλέψει την καρδιά!

Η σχέση τους μετρούσε 7 ολόκληρα χρόνια

Συντετριμμένος είναι όλος ο κόσμος μετά την είδηση του θανάτου του όμορφου πρωταγωνιστή του Fast & Furious, Paul Walker. Διάσημοι συνάδελφοί του εξέφρασαν μέσω twitter και Instagram τη βαθύτατη θλίψη τους για το χαμό του.


Αυτή όμως που πονάει περισσότερο (μετά την οικογένειά του φυσικά) είναι η γλυκιά 23χρονη σύντροφός του. Ο αδικοχαμένος ηθοποιός διατηρούσε εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια, σχέση με τη φοιτήτρια Jasmine Pilchard-Gosnell. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών κι εκείνος 33. Μπορεί να τους χώριζαν 17 ολόκληρα χρόνια, αυτό όμως δεν ήταν ικανό να διαλύσει τη σχέση τους. Οι δυο τους ήταν αχώριστοι και πολύ αγαπημένοι. Μάλιστα η Jasmine είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες να γίνει θετή μητέρα της 15χρονης κόρης του Paul, εν ονόματι Meadow. Η όμορφη σχέση του ζευγαριού και ο καλός χαρακτήρας της Jasmine, ήταν οι λόγοι για τους οποίους η Meadow αποφάσισε να ζήσει με τον πατέρα της.


Η μοίρα όμως είχε άλλη γνώμη... Η σύντροφός του είναι συντετριμμένη μετά την είδηση του χαμού του. Η μητέρα της Julie προσπαθεί να την συνεφέρει. Ο θείος της Jasmine μάλιστα δηλώνει: «O Paul ήταν απίθανο παιδί. Τη Jasmine δε μπορεί κανείς να την συνεφέρει. Η σχέση τους είχε τα πάνω και τα κάτω της, αλλά ήταν πάντα μαζί και ονειρεύονταν ένα κοινό μέλλον!»


Πόσο άδικο. Καλό παράδεισο Paul. Δείτε φωτογραφίες του όμορφου ζευγαριού στην παραπάνω gallery...

Διαβάστε ακόμα

Δείτε την τελευταία φωτογραφία του Paul Walker 30 λεπτά πριν το δυστύχημα

Νεκρός στα 40 του χρόνια ο ηθοποιός Paul Walker σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα