Ποια superstar παραδέχτηκε ότι κάνει ενέσεις κολλαγόνου για να παραμείνει νέα;

Γωγώ Φούντα
Ποια superstar παραδέχτηκε ότι κάνει ενέσεις κολλαγόνου για να παραμείνει νέα;

Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ μικρή

Μπορεί να μην την έχουν πάρει και τα χρόνια, μιας και είναι μόλις 32, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν την απασχολεί η γήρανση και η φυσική φθορά του σώματος και της εμφάνισης.

Ο λόγος για τη Britney Spears, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχτηκε ότι έχει επισκεφτεί ουκ ολίγες φορές τον πλαστικό χειρουργό, προκειμένου να παραμείνει νέα και φρέσκια όπως όταν την πρωτογνωρίσαμε. Παρόλη λοιπόν την εξομολογητική της διάθεση, πρώην πριγκίπισσα της pop αναφέρθηκε μόνο σε ενέσεις κολλαγόνου στα χείλη, αφήνοντας ένα μυστήριο να πλανάται για το αν έχει επέμβει και σε άλλα σημεία του προσώπου ή του σώματος.

Η Spears μάλιστα, αποκάλυψε και το όνομα του χειρουργού που την έχει αναλάβει, του οποίου η λίστα πελατών είναι γεμάτη από υπερ-διάσημα ονόματα, μεταξύ των οποίων της Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Cindy Crawford και Ashlee Simpson.

Η αλήθεια είναι, ότι η φθορά στην εμφάνισή της δεν είναι εξαιτίας της ηλικίας της, φυσικά, αλλά λόγω των γνωστών της προβλημάτων με καταχρήσεις. Τουλάχιστον της βγάζουμε το καπέλο γιατί παραδέχτηκε κάτι που άλλες τρέμουν ακόμα και να ξεστομίσουν!

Διαβάστε ακόμη:

Νέο αμόρε για τον Orlando Bloom; Με ποια superstar φημολογείται ότι έχει σχέση;

Oops: Ποιας star το πρόσωπο γέρασε απότομα;

Aδικία: Παρά την τεράστια επιτυχία του όλοι ασχολούνται με την... τριχόπτωσή του