Γιατί θέλει να αλλάξει το όνομά της η Jennifer Lopez;

Γιατί θέλει να αλλάξει το όνομά της η Jennifer Lopez;

Η superstar στα δικαστήρια

Όσο περίεργο κι αν μας φαίνεται, η Jennifer Lopez θέλει να γίνει ξανά η Jennifer Lopez. Κι όμως, τα τελευταία χρόνια η superstar, επίσημα, δεν ονομάζεται όπως όλοι γνωρίζουμε, αλλά Jennifer Muniz.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, το Muniz είναι το επίθετο του τελευταίου συζύγου της, κατά κόσμον Marc Anthony. Η τραγουδίστρια πρόσφατα κατέθεσε τα χαρτιά για τις διαδικασίες του διαζυγίου της από τον Λατίνο τραγουδιστή, του οποίου το επίσημο, πλήρες όνομα είναι Marco Antonio Muniz.

Στην αίτηση διαζυγίου, σύμφωνα με το TMZ, η 44χρονη superstar ζητάει να ονομάζεται, ξανά, Jennifer Lopez ενώ ζητάει, ακόμα, και κοινή κηδεμονία των δύο παιδιών που απέκτησε με τον Anthony, των διδύμων Max και Emme. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2004, και ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούλιο του 2011. Ακόμα δεν έχει γίνει σαφές για ποιο λόγο η Lopez περίμενε τόσο καιρό για να προχωρήσει και επίσημα με την διαδικασία του διαζυγίου παρότι είναι γνωστό ότι, εδώ και δύο περίπ-ου χρόνια διατηρεί σχέση με τον χορευτή Casper Smart.

Διαβάστε ακόμα:
Αυτή η γυναίκα δε θα μεγαλώσει ποτέ: Δείτε τη J.Lo άβαφη, να γυμνάζεται στην εξοχή
«Δεν έχω κάνει ποτέ πλαστική»: Ποιος έκανε την Jennifer Lopez να ξεσπάσει;
Tα διατροφικά μυστικά της Jennifer Lopez για αψεγάδιαστες καμπύλες!