Tι συμβαίνει τελικά με Aniston και Theroux; Mήπως ο δεσμός τους ήταν ένα ψέμα;

Γωγώ Φούντα
Tι συμβαίνει τελικά με Aniston και Theroux; Mήπως ο δεσμός τους ήταν ένα ψέμα;

Η Jennifer ξανά προς τη δόξα τραβά!

Δεν ξέρουμε εσείς τι λέτε, αλλά εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Jennifer Aniston είναι μακράν η πιο άτυχη celebrity του Hollywood! Και αν αμέσως ο νους σας πήγε στο Brad Pitt, με τον οποίο σε λίγες μέρες γιορτάζει... επέτειο χωρισμού, σας ενημερώνουμε ότι αυτή τη φορά τα βάσανά της δεν έχουν να κάνουν καθόλου με το διάσημο γόη.

Μπορεί λοιπόν πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός να τσάκωσε το ζεύγος Aniston-Theroux, να κάνουν χριστουγεννιάτικα ψώνια, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το έκαναν επίτηδες για να ρίξουν στάχτη στα μάτια δημοσιογράφων και φωτογράφων!

Οι ίδιες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι οι 2 τους ζουν εδώ και πολύ καιρό χωριστά, με τον Theroux να περνά αρκετό καιρό με την πρώην του, Heidi Bivens στη Νέα Υόρκη, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τελικά ο δεσμός αυτός δεν ήταν παρά ένα ψέμα!

Ούτε η Jen ούτε και ο Theroux έχουν διαψεύσει κάτι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ο κερδισμένος της υπόθεσης είναι ο Justin μιας και από άσημος σχεδόν ηθοποιός έγινε όνομα πρώτης γραμμής!

Διαβάστε ακόμη:

H Lindsay Lohan έφτιαξε κορμάρα! Δείτε τις φωτογραφίες με το νέο της σώμα

Αποτυχία η συναυλία του Kanye West στο Kansas. Πόσα εισιτήρια έκοψε;

Ένα φόρεμα μόνο... στήθος: Ποια sexy μαμά πνίγηκε από τα πλούσια ελέη της;