Miranda Kerr: η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό

Miranda Kerr: η πρώτη συνέντευξη μετά τον χωρισμό

Στο πρώτο τεύχος της νέας χρονιάς της αυστραλιανής έκδοσης του περιοδικού Harper's Bazaar φιλοξενείται η πρώτη συνέντευξη της Miranda Kerr μετά το χωρισμό της με τον Orlando Bloom.

 

Πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret, το δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της χρονιάς, μητέρα και σύντομα επίσημα εργένισσα. Ο λόγος για την τριαντάχρονη από την Αυστραλία Miranda Kerr, η οποία πρόσφατα χώρισε με τον επί τρία χρόνια σύζυγό της, ηθοποιό και πατέρα του γιου τους Flynn, Orlando Bloom με την είδηση να κάνει αμέσως τον γύρο του κόσμου.

Τώρα, λίγο παραπάνω από ένα μήνα μετά τον χωρισμό ήρθε η ώρα η Miranda Kerr να μιλήσει για αυτόν για πρώτη φορά στο τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2014 του Harper's Bazaar της πατρίδας της Αυστραλίας. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να περάσει έναν χωρισμό, είτε πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο είτε όχι. Είναι σημαντικό για εμάς μακροπρόθεσμα να διατηρήσουμε τη φιλία μας και τη δυναμική του να είμαστε αγαπημένοι γονείς για τον Flynn. Έτσι αντιμετωπίσαμε τα πάντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια» και συνέχισε «Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και ο σεβασμός φέρνει κατανόηση. Όταν υπάρχει κατανόηση, υποθέτω ότι τα πάντα είναι λίγο πιο αρμονικά. Αποτελούμε ακόμα ο ένας πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής του άλλου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για μας να είμαστε οτιδήποτε άλλο παρά ένα ενωμένο μέτωπο. Συνεχίζουμε να αγαπιόμαστε και να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον βαθιά. Ο Flynn είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή και των δυο μας και ακριβώς επειδή μοιραζόμαστε αυτόν τον δεσμό και οι δύο θεωρούμε πως είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι».

Διαβάστε επίσης:

Νέο αμόρε για τον Orlando Bloom; Με ποια superstar φημολογείται ότι έχει σχέση;

Μiranda Kerr. Από τον όμορφο Bloom στον πλουσιότερο (και ασχημότερο) οικογενειακό φίλο!