Gisele: ανέβασε φωτογραφία της ενώ θηλάζει (φωτο)

Gisele: ανέβασε φωτογραφία της ενώ θηλάζει (φωτο)

Το supermodel πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία της να θηλάζει ενώ την ίδια στιγμή beauty experts την περιποιούνται.

Αυτή είναι μια σίγουρα αμφιλεγόμενη φωτογραφία. Σίγουρα πολλές γυναίκες θα ζηλέψουν, ενώ άλλες θα την κατακρίνουν. Οι περισσότερες, όμως, νομίζουμε πως θα την επιβραβεύσουν. Ο λόγος για την φωτογραφία που ανέβασε χθες το supermodel Gisele Bündchen στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που την δείχνει να θηλάζει, την ώρα που ειδικοί ομορφιάς την περιποιούνται μετά από μια δεκαπέντε ωρών διάρκειας πτήση.

e2bd38fe0620ac69baf1e514c734c0bd L

Σε αυτό που θα συμφωνήσουμε όλοι είναι πως η παραπάνω είναι μια καταπληκτική φωτογραφία, η οποία θα μπορούσε εύκολα να αποτελεί σελίδα περιοδικού. Αν προσθέσουμε τώρα σε αυτό το snapshot και τις συνεντεύξεις της Gisele στο παρελθόν, όπου υποστήριζε σθεναρά πως είναι υποχρέωση των γυναικών να θηλάζουν τα παιδιά τους τους πρώτους έξι μήνες τουλάχιστον, τότε οφείλουμε να ομολογήσουμε πως αν μια γυναίκα θα μπορούσε να επιβάλει σε όλες τον θηλασμό τότε εκείνη είναι η Gisele.

Φυσικά, όλες οι μητέρες δεν έχουν τη δυνατότητα να φέρνουν τα παιδιά στη δουλειά τους και να τα θηλάζουν, όπως κάνει η La Bündchen, όμως, οι stars δεν είναι όπως οι υπόλοιποι καθημερινοί άνθρωποι. Και, ναι, η Gisele θηλάζει την ενός έτους κόρη της, όπως εκατομμύρια άλλες γυναίκες κάνουν το ίδιο (και έτσι φαίνεται πιο ανθρώπινη στους fans της). Μόνο που οι συνθήκες δεν είναι οι ίδιες, γιατί αντίθετα με το τι υποστηρίζει το cliché του Us Weekly, stars are not just like us.

Διαβάστε επίσης:

Gisele: Ποζάρει με τα εσώρουχά της, πιο σέξι από ποτέ

Gisele: στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης Vogue