12 stars εξομολογούνται... τη χειρότερη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία τους!

12 stars εξομολογούνται... τη χειρότερη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία τους!

Αποτυχημένα δώρα, μεθυσμένοι συγγενείς, ένας Αϊ – Βασίλης που δεν δίνει δώρα αλλά ξύλο... Να μην μας τύχει!

Οι διάσημοι θυμούνται τους χειρότερους εφιάλτες που τους έφερε ο σάκος του Aϊ – Βασίλη. Άντε και καλά Χριστούγεννα!

OWEN WILSON
"Έκανα δώρο στην κοπέλα που ήμουν τότε, μία συσκευή διατήρησης της υγρασίας για δώρο Χριστουγέννων και αποδείχτηκε η απόλυτη καταστροφή. Αυτό που τα έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα ήταν και το καθαριστικό για το CD player που επίσης της έδωσα. Έπρεπε μάλλον να της πάρω κάτι πιο ρομαντικό. Βέβαια και εκείνη μου χάρισε έναν χάρτη – αντίκα του Τέξας γιατί νόμιζε ότι μου αρέσουν. Όποτε ούτε και εγώ εκτίμησα ιδιαίτερα το δώρο της".

JENNIFER ANISTON
"Ήταν ένας άντρας ντυμένος Άγιος Βασίλης στο δρόμο που περπατούσα. Όσοι περνούσαν από δίπλα του τον έβρισκαν γλυκό και γοητευτικό. Όταν πήγα και εγώ κοντά του, εκείνος με χτύπησε στο πρόσωπο. Έπεσα πάνω σ' ένα τοίχο και εκείνος έτρεξε και έφυγε. Κανένας δεν προσφέρθηκε να με βοηθήσει. Ήταν πολύ τρομακτικό και περίεργο".

KURT RUSSELL
"Όταν παρακολούθησα να καίγεται το σπίτι της αδερφής μου ήταν μία αξιομνημόνευτη χριστουγεννιάτικη εμπειρία! Όλο το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες όταν συνδέσαμε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Τότε ήταν που κατάλαβα την αξία των πλαστικών χριστουγεννιάτικων δέντρων".

JOHNNY KNOXVILLE
"Το χειρότερο δώρο που πήρα ποτέ ήταν ένα κουπόνι αξίας 5 δολαρίων από το club Red Lobster, που μου έφτασε να αγοράσω μια κόκα – κόλα"!

JIM CARREY
"Ο παππούς και η γιαγιά μου ήταν αλκοολικοί οπότε δεν ήταν τόσο όμορφα τα Χριστούγεννα της οικογένειας μας που συνήθως μας έβγαζαν τον χειρότερο εαυτό μας. Μέχρι το μεσημέρι των Χριστουγέννων και οι δύο παππούδες μου ήταν μεθυσμένοι. Θυμάμαι τον παππού μου να προτρέπει τον πατέρα μου να πιεί και εκείνος και τον κατηγορούσε ότι ήταν ένας αποτυχημένος που δεν είχε λεφτά να θρέψει την οικογένεια του. Ο πατέρας μου όμως για να μας φτιάξει τη διάθεση έδενε κουδουνάκια ελκήθρου κάτω από τα κρεβάτια μας. Η αλήθεια είναι ότι αυτό με φόβιζε πολύ. Αν το ψάξεις πολύ, όλοι έχουμε έναν λόγο για να είμαστε δυστυχισμένοι τα Χριστούγεννα".

SANDRA BULLOCK
"Τα χειρότερα Χριστούγεννα για μένα ήταν τα πρώτα μετά τον θάνατο της μητέρας μου. Πέρασα δύσκολά και μελαγχολικά γιατί σ' αυτή η γιορτή ήμασταν πάντα μαζί".

MORGAN FREEMAN
"Δεν θυμάμαι να είχα ποτέ ευχάριστες αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα. Όταν ήμουν μικρός είχαμε πολλά προβλήματα στο σπίτι. Για δώρο συνήθως έπαιρνα ένα σακουλάκι αμύγδαλα ή μια τσάντα με πορτοκάλια".

JENNIE GARTH
"Ένας φίλος μου έδωσε για δώρο μία εσάρπα από γούνα. Πραγματικά αηδίασα. Δεν μπορούσα να το χαρίσω πουθενά γιατί δεν ήξερα κανέναν που το ήθελε ή να φοράει γούνα".

TYRA BANKS
"Ήμουν περίπου 7 – 8 ετών και είχα ένα μικρό φουρνάκι. Εκεί έψηνα κουλάρακια και κέικ όλη τη μέρα των Χριστουγέννων για όλους. Κάποια χρονιά η μαμά μου προσπάθησε να με βοηθήσει αλλά τελικά καταστρέψαμε τελείως το φουρνάκι μου. Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί δεν είχαμε λεφτά να πάρω άλλο"

KIEFER SUTHERLAND
"Ήπια λίγο περισσότερο απ' ότι έπρεπε κάποια Χριστούγεννα στο Λονδίνο. Εκείνο το βράδυ όταν επέστρεψα στο Strand Hotel όπου έμενα, είδα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο lobby και έλεγα ότι μισώ αυτό το δέντρο και πρέπει να φύγει από 'δω αυτή τη στιγμή. Ρώτησα αν μπορώ να το αγοράσω και μετά έκανα μια μεγάλη βουτιά μέσα στο δέντρο. Η σύγκρουση ήταν πολύ μεγάλη! Την επόμενη μέρα ντρεπόμουν πάρα πολύ".

KEVIN SPACEY
"Ο πατέρας μου πέθανε την παραμονή των Χριστουγέννων. Ήταν σαν να το έκανε επίτηδες για να χαλάσεις τις διακοπές όλων".

JENNA ELFMAN
Σίγουρα τα χειρότερα ήταν τα Χριστούγεννα του '97. Ήταν η μόνη φορά που δεν ήμουν με την οικογένεια μου. Βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη, σ' ένα εστιατόριο όπου έφαγα ένα φαγητό με πάρα πολύ σκόρδο. Μύριζα τόσο πολύ άσχημα που καθώς πήγαινα στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, μία γυναίκα που στεκόταν δίπλα της, με μύρισε και μου έριξε ένα πολύ άγριο βλέμμα.