Gisele τά 'θελες κι εσύ! Ποια ηθοποιός σατίρισε την περίφημη φωτογραφία του supermodel;

Γωγώ Φούντα
Gisele τά 'θελες κι εσύ! Ποια ηθοποιός σατίρισε την περίφημη φωτογραφία του supermodel;

Τι τραβάνε κι αυτές οι... μοντέλες!

Σίγουρα όλοι είδαμε στον κυβερνοχώρο, μιας και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, τη φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram η Gisele και η οποία τη δείχνει να θηλάζει την κόρη της ενώ η ομάδα της την περιποιείται προκειμένου να την κάνει ακόμα πιο όμορφη!

Όπως γίνεται λοιπόν συνήθως με τα πράγματα που προκαλούν αίσθηση και κάνουν εντύπωση, η φωτογραφία αυτή σατιρίστηκε και μάλιστα, όχι από κάποιο κωμικό αλλά από μία νέα και ταλαντούχα star του Hollywood!

article-0-1A0905B500000578-964 634x509

Η Emmy Rossum λοιπόν, με προφανή διάθεση να κάνει χιούμορ, τα κατάφερε νομίζουμε, ανέβασε στο δικό της λογαριασμό στο Instagram, μία ανάλογη φωτογραφία, με ένα ψεύτικο μωρό και με παντελή έλλειψη του glamour που απέπνεε η φωτογραφία της Gisele. «Hey @giseleofficial, I feel ya girl», έγραψε ακριβώς από κάτω σε μία προσπάθεια να στηρίξει τη βραζιλιάνα καλλονή και το δράμα που περνάει με 2 παιδιά και άπειρες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η αλήθεια είναι ότι το είπε και η ίδια, ότι δεν το έκανε επειδή δεν προλαβαίνει να φροντίσει τα παιδιά της, αλλά για να στηρίξει για ακόμη μία φορά το θηλασμό. Αυτό έλειπε, να μην είχε και 15 νταντάδες η Gisele!

Διαβάστε ακόμη:

Η Rihanna παίρνει καλύτερα δώρα από εμάς- και μας τα δείχνει

Κοιλιά-πέτρα: Ποια 45χρονη κυρία διαθέτει αυτό το απίστευτο κορμί;

Η Cameron Diaz είναι πιο... όμορφη χωρίς μακιγιάζ! Δείτε τη