«Aν είχα παιδιά, πολύ πιθανό να με μισούσαν»! Ποια star το είπε;

Γωγώ Φούντα
«Aν είχα παιδιά, πολύ πιθανό να με μισούσαν»! Ποια star το είπε;

Ένα μπράβο για την αφοπλιστική της ειλικρίνεια!

Λένε ότι η μητρότητα είναι ο προορισμός κάθε γυναίκας και φυσικά η ολοκλήρωσή της! Αυτό περιλαμβάνει και τις απανταχού celebrities, οι οποίες κυκλοφορούν με τις φουσκωμένες κοιλίτσες τους και φωτογραφίζονται γεμάτες περηφάνεια!

Είναι όμως και κάποιες γυναίκες, οι οποίες παρά το γεγονός ότι είναι έξυπνες, ικανές και πετυχημένες, απέχουν πολύ από το πρότυπο της Angelina Jolie που τα κάνει όλα και συμφέρει! Η Oprah Winfrey λοιπόν, έδωσε μία συνέντευξη, με αφορμή τον ρόλο της στην ταινία The Butler, για τον οποίο πολύ πιθανό να είναι υποψήφια και για Oscar, και μίλησε για όλα αλλά κυρίως για την μητρότητα.

prahhhhhhh

Στην ερώτηση λοιπόν γιατί δεν θέλησε ποτέ της να κάνει παιδιά, η διάσημη αμερικανίδα απάντησε: «Αν έκανα ποτέ μου παιδιά, είμαι σίγουρη ότι θα με μισούσαν! Νομίζω ότι θα έρχονταν στην εκπομπή μου καλεσμένα για να μιλήσουν για μένα, αρνητικά πάντα, γιατί έτσι κι αλλιώς λόγω της ζωής μου κάποιος θα έπρεπε να είναι παραγκωνισμένος, και δυστυχώς θα ήταν τα παιδιά μου», είπε η Oprah με ειλικρίνεια.

Εμείς έχουμε να πούμε ότι είναι πολύ πιο ειλικρινές και έντιμο να μην κάνεις παιδιά, παρά να τα κάνεις και να μην ενδιαφέρεσαι καθόλου γι' αυτά, ονόματα δεν λέμε οικογένειες δε θίγουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Ryan Gosling: Έκανε ρινοπλαστική ο γοητευτικός ηθοποιός;

Ανησυχία για την Angelina: Γιατί κατέρρευσε στα γυρίσματα της νέας της ταινίας;

«Δεν άντεχα ούτε μισή ώρα χωρίς κοκαΐνη»: Ποια νεαρή star το είπε;