Η παρ’ ολίγον συνεργασία της Βανδή με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη!

Η παρ’ ολίγον συνεργασία της Βανδή με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη!

Για ποιο λόγο του ζήτησε βοήθεια η Δέσποινα;

Η Δέσποινα Βανδή μετά από πολλά χρόνια συνεργασιών με τους ίδιους ανθρώπους, αποφάσισε πώς ήρθε επιτέλους η ώρα να δοκιμάσει τις δυνάμεις της με νέους ανθρώπους. Έτσι μετά τον Φοίβο, άλλος ένας συνεργάτης της από τα παλιά δεν θα είναι μαζί της στο επόμενό της project. Ο Λόγος για τον σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη, ο οποίος παραμένει αδερφικός φίλος της Δέσποινας, αλλά δεν θα είναι αυτός που θα σκηνοθετήσει το νέο video clip «Χάνω εσένα».

Η Δέσποινα που σκέφτηκε να κάνει πρόταση στο Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον οποίο εκτιμά και θαυμάζει τη δουλειά του, πήρε το θάρρος και του έγραψε ένα μήνυμα ζητώντας του να συνεργαστούν. Ο Χριστόφορος όμως μόλις είχε φτάσει στο Los Angeles για την προώθηση της ταινίας «Αν...» και απάντησε πώς θα το έκανε με χαρά αν δεν είχε υποχρεώσεις στην Αμερική, όμως παρ' όλα αυτά βρήκε τον χρόνο και της έγραψε ένα μήνυμα που της πρότεινε να χρησιμοποιήσει τους επαγγελματίες για τον ήχο και την εικόνα με τους οποίους ο ίδιος συνεργάζεται.

Έτσι μπορεί η πρώτη απόπειρα της Δέσποινας να συνεργαστεί με τον Χριστόφορο να μην ήταν επιτυχής, όμως όπως συμφώνησαν μεταξύ τους εκείνη η μέρα δεν θα αργήσει.