Οι selfies φωτογραφίες διασήμων που στιγμάτισαν το 2013!

Οι selfies φωτογραφίες διασήμων που στιγμάτισαν το 2013!

Παίρνεις το κινητό, σηκώνεις το χέρι σου και περιμένεις το φλας! Αυτές είναι οι πλέον πολυσυζητημένες selfies του 2013. Και του χρόνου τα καλύτερα!

Αποχαιρετούμε αυτή τη χρονιά με βαρύ εθισμό στο Instagram! Το δημοφιλές πλέον social media έχει μετατραπεί στη νέα δική μας εμμονή, αλλά και των απανταχού celebrities ανά την υφήλιο.

Η ιδέα ότι με μία φωτογραφία μπορείς να πεις που είσαι, τί κάνεις, πόσο πολυτελής είναι η ζωή σου, πόσο πολύ τρως και πάνω από όλα πόσο cool και ωραίος τύπος είσαι ξετρέλανε τους fans των διαδικτυακών εφαρμογών και δημιούργησε μια νέα τάση!

Η λέξη που μάθαμε φέτος είναι η selfie. Προέρχεται από το self δηλαδή ο ευατός μου και μπάινει hashtag κάτω από μία φωτογραφία... εμού του ιδίου που τραβήξαμε μόνες μας με το αριστερό ή δεξί μας χέρι.

Έγινε παγκόσμιο trend γιατί όλοι λατρεύουμε να είμαστε εμείς οι φωτογραφοί του εαυτού μας καθώς αν μη τί άλλο ξέρουμε τις καλές μας γωνίες! Πριν φύγει ο παλιός ο χρόνος συγκεντρώσαμε τις selfies φωτογραφίες των διασήμων που έκαναν πρωτοσέλιδα, συζητήθηκαν και πήραν χιλιάδες likes!

Άλλωστε όπως λέμε εμείς οι insta addicted, για ένα like ζούμε!