«H μητέρα μου ήθελε να κάνω πλαστική στην μύτη όταν ήμουν 9»! Ποια celebrity το είπε;

Γωγώ Φούντα
«H μητέρα μου ήθελε να κάνω πλαστική στην μύτη όταν ήμουν 9»! Ποια celebrity το είπε;

Τώρα να πούμε ότι δεν το περιμέναμε;

Όχι ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο από τη συγκεκριμένη κυρία, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά φροντίζει να μας εκπλήσσει με κάτι νέο και... εντυπωσιακό!

Ο λόγος για την Kris Jenner, την με διαφορά πιο τρελή και αλλοπαρμένη μάνα της showbiz και την αποκάλυψη που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της η 29χρονη κόρη της Khloe Kardashian.

«Δεν είχε σκοπό σίγουρα να με πληγώσει, αλλά θυμάμαι ότι ήμουν γύρω στα 9 και την άκουσα να λέει σε μία φίλη της ότι χρειάζομαι επειγόντως πλαστική στην μύτη! Είχα πανικοβληθεί γιατί φοβήθηκα ότι τελικά θα το έκανε», αποκάλυψε. Ευτυχώς για την Khloe η τρέλα της μάνας της δεν... προχώρησε με αποτέλεσμα η ίδια ακόμη και σήμερα να διαθέτει την ίδια μύτη δηλώνοντας μάλιστα περήφανη ότι δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής καμία πλαστική επέμβαση.

«Πάντα ο κόσμος είχε πρόβλημα με την μύτη μου και συχνά πυκνά μου έλεγε να τη διορθώσω. Ωστόσο χαίρομαι που τελικά δεν το έκανα γιατί μου αρέσει ο εαυτός μου. Είμαι πολύ περήφανη που κατάφερα να χάσω κάποια κιλά, αλλά το έκανα όταν εγώ το ήθελα και όχι επειδή με πίεζαν οι μάνατζερς και γενικότερα οι άνθρωποι του χώρου».

Με επιφύλαξη το λέμε, αλλά η Khloe μας φαίνεται αρκετά φυσιολογική, σε σχέση πάντα με την πυροβολημένη της οικογένεια!

Διαβάστε ακόμη:

Παιδιάαα σας βλέπουνε! Ποιο ζευγάρι πέρασε τις γιορτές ερωτοτροπώντoντας στην παραλία;

Αυτό θα πει μεταμόρφωση: Ποια celebrity έμεινε μισή; (φωτός)

20 σπάνιες φωτογραφίες της Audrey Hepburn (slideshow)