H Aniston έμπλεξε! Ο Theroux δεν τη χωρίζει για να μην καταστραφεί η καριέρα του;

Γωγώ Φούντα
H Aniston έμπλεξε! Ο Theroux δεν τη χωρίζει για να μην καταστραφεί η καριέρα του;

Και το εύλογο ερώτημα είναι: Ποια καριέρα;

Μπορεί να είναι ένα από τα διασημότερα και σέξι ζευγάρια του Hollywood, αλλά τον τελευταίο καιρό ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη σχέση τους μιας και εκεί που τους είχαμε για χωρισμένους, τους βλέπουμε να λιάζονται ερωτευμένοι και αγαπημένοι στο Cabo!

Ναι φυσικά και αναφερόμαστε στους Jennifer Aniston και Justin Theroux, οι οποίοι βρέθηκαν στον άκρως καλοκαιρινό προορισμό, με διάσημους φίλους, και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες μάλλον πέρασαν πολύ καλά! Ωστόσο, μία νέα ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας και σχολιάζει τα σκαμπανεβάσματα της σχέσης τους, κάνει λόγο για... διάφορα συμφέροντα του Justin από το δεσμό του με τη διάσημη ηθοποιό.

Δεν είναι ψέμα, ότι η καριέρα του, από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους, έχει πάρει τα πάνω της, μιας και μέχρι πρότινος δεν τον ήξερε ούτε η... μαμά του! Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος, για τον οποίο δεν παίρνει μία απόφαση σχετικά με το μέλλον, καθώς θεωρεί ότι και ένας γάμος αλλά και ένας χωρισμός, θα του κάνουν εξίσου μεγάλο κακό!

Ελπίζουμε όλα αυτά να είναι κακοήθειες γιατί αν δεν είναι τότε ο Theroux είναι αξιοθρήνητος. Πού νά 'ξερε η Jennifer τι φίδι τρέφει στον κόρφο της τόσα χρόνια!

Διαβαστε ακόμη:

Tι πληρώνει η Kim Kardashian για θεραπείες στον αισθητικό της την εβδομάδα;

Δεν θα πιστεύετε ποιος superstar, μάλλον, είναι ο νέος σύντροφος της Charlize Theron!

Raquel Welch: Η πρώην σεξοβόμβα με πλαστικές και περούκες παραμένει κούκλα στα 73 της