Tην άφησε στα κρύα του λουτρού και τώρα είναι και πάλι μαζί! Η επανασύνδεση της χρονιάς;

Γωγώ Φούντα
Tην άφησε στα κρύα του λουτρού και τώρα είναι και πάλι μαζί! Η επανασύνδεση της χρονιάς;

Μάλλον τα... τραβάει ο οργανισμός της!

Η αλήθεια είναι ότι το 2013 δεν ήταν η χρονιά της, μιας και παρά το γεγονός ότι επαγγελματικά τα πήγε μια χαρά, και ήταν μονίμως σε πρωτοσέλιδα και sites, η προσωπική της ζωή δέχτηκε ανεπανόρθωτο πλήγμα, μιας και χώρισε από το σύντροφό της και μάλιστα πάνω που όλοι πίστευαν ότι θα το... πάρει το κορίτσι!

Ο λόγος φυσικά για τη supersexy Nicole Scherzinger η οποία μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την ανησυχητικά αδύνατη σιλουέτα της αλλά και τις φήμες που έκαναν λόγο για προβλήματα αλκοολισμού. Όπως αντιλαμβάνεστε, την αλλόκοτη συμπεριφορά της star, η μεγαλύτερη ίσως μερίδα κοινού και δημοσιογράφων, τη φόρτωσε στον πρώην της και επίσης διάσημο οδηγό της φόρμουλα 1 Lewis Hamilton, τον οποίο και υπόδειγμα άντρα δεν τον λες!

Εκεί λοιπόν που βλέπαμε την Nicole κάπως να συνέρχεται από το χωρισμό, ήρθαν κάποιες νέες φωτογραφίες στο φως της δημοσιότητας, και οι φήμες περί επανασύνδεσης αναζοπυρώθηκαν, και όχι άδικα!

Στο Aspen για σκι o Lewis; Κάπου εκεί και η Nicole, την ίδια χρονική περίοδο πάντα. Πρωτοχρονιά με την Alicia Keys και το σύζυγό της Swizz Beats ο Lewis; Πόζα με την Alicia η Nicole το ίδιο βράδυ! Οπότε, όπως όλα δείχνουν, το ζεύγος είναι και πάλι μαζί παρά το γεγονός ότι και οι 2 αποφεύγουν να δώσουν οποιαδήποτε απάντηση.

Nicole το νου σου γιατί ο Lewis είναι... πονηρός!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πώς είναι σήμερα το sexy αγόρι της Samantha απ' το «Sex and the city»

Δείτε παλιούς και νέους σταρ του σινεμά να γίνονται ένα!